libris.ro

Romania sub dictatura ambasadorilor straini: ambasadorul Germaniei le cere romanilor sa renunte la campaniile duse impotriva multinationalelor

Romania sub dictatura ambasadorilor straini: ambasadorul Germaniei le cere romanilor sa renunte la campaniile duse impotriva multinationalelor

Romania sub dictatura ambasadorilor straini: ambasadorul Germaniei le cere romanilor sa renunte la campaniile duse impotriva multinationalelor.

Dupa ce ambasadorul Rusiei ne rescrie istoria dupa bunul sau plac, dupa ce in dese ocazii diversi ambasadori ai unor state occidentale ne cheama politicienii cu cele mai inalte functii in stat la usile lor pentru a-i urechea, acum ambasadorul Germaniei ne spune sa inghitim in sec si sa acceptam umili toate abuzurile la care se dedau multinationalele si unii dintre corporatistii din Romania.

Ambasadorul Germaniei in Romania,Cord Meier-Klodt, a tinut sa afirme faptul ca tara lui reprezinta cel mai bun partener al Romaniei din punct de vedere comercial si le-a sugerat politicienilor romani sa opreasca campaniile duse de catre romani impotriva multinationalelor, pe care le considera ca nu sunt „bazate pe fapte”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Romania sub dictatura ambasadorilor straini: ambasadorul Germaniei le cere romanilor sa renunte la campaniile duse impotriva multinationalelor

Sunt deja notorii cazurile de coruptie in care cu toate ca au fost implicati si „actori” straini, au fost condamnati numai afaceristii sau antreprenorii romani. Pai nu e cam de porc(n.r. si nu, nu e vorba de carnatii bavarezi) domnule ambasador sa ne spui asemenea lucruri cand se vede cu ochiul liber pana si de pe luna ca pe piata economica din Romania exista o discriminare negativa evidenta a producatorilor romani in favoarea multinationalelor si corporatiilor straine?

[notice]Multinationale bogate, cetateni saraci[/notice]

Pe 13 iulie 2016, Catalin Tache publica in enational.ro articolul Romania jefuita de gigantii germani”, in care semnala in mare masura cam aceleasi lucruri pe care le-am sesizat si noi. Am strans informatii si sesizari despre neregulile semnalate de catre cumparatorii romani care au avut ghinionul unor experiente nefericite in marile lanturi de magazine din Romania.

Potrivit unui articol din apropotv.ro, Kaufland se afla pe locul doi in topul celor mai reclamate hipermarket-uri din Romania, insa cu toate acestea magazinele Kaufland se afla in continuare printre cele mai preferate supermarketuri de catre romani:

„Carrefour, Kaufland, Real si Praktiker sunt hipermarket-urile cu cele mai multe reclamatii primite de la consumatori, in legatura cu produsele cumparate.”Fruntase” la numarul de reclamatii sunt Carrefour, cu 151 de sesizari, Kaufland – cu 143, Real – cu 122, Praktiker – cu 63, Dedeman – 58, Auchan – 57 si Rewe – cu 53.”

Principalele nereguli constatate de catre inspectorii ANPC sunt diferentele dintre preturile afisate la raft si cele incasate la casa de marcat, neincadrarea in cantitatea neta declarata, prezentarea produselor intr-o forma diferita decat cea data de producatori, lipsa traducerii in limba romana de pe ambalajele produselor, etc

Evaziunea fiscala

„Companiile Kaufland, Coca-Cola, Nestle sau Heineken au CAPITULAT în fața procurorilor români după ce au fost prinse cu minciuna. Frauda este URIAȘĂ. Kaufland România a achitat taxă de ambalaje de 12.453.043  lei, adică aproape 2,77 milioane de euro.”, scria activenews.ro pe 29 aprilie 2016

„Deputatul PNL Radu Zlati cere ANAF să demareze controale la lanțurile de magazine Mega Image, Carrefour, Lidl sau Kaufland, despre care afirmă că fac evaziune fiscală într-o mult mai mare măsură decît alte unități comerciale călcate deja de inspectorii statului.”, scria nasul.tv

Pretul de la raft nu corespunde cu cel de la casa

Carmen Plesea a publicat pe blogul sau un astfel de incident petrecut la magazinul Kaufland Colentina, in care a sesizat in urma verificarii bonului ca platise pentru produse pe care nu le cumparase: (VIDEO) Carmen Plesea, furata la casa de marcat. Ca si Carmen Plesea sunt si alti multi romani care au constatat  in supermarketurile din Romania ca pretul de la raft nu corespundea cu pretul de la casa de marcat.

Greseala cumparatorilor

Una dintre marile greseli ale cumparatorilor este ca nu-si verifica bonurile imediat dupa ce au achitat la casa cumparaturile si sa le compare atent cu ceea ce au in cos. In plus, este necesara si putina „munca” din partea cumparatorului pentru memorarea preturilor produselor de la raft si compararea lor cu cele trecute pe bon.

[info]Sursa: Glasul.info[/info]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info