Uluitor! Bancnotele romanesti contin grasime de vita in componenta lor!

Uluitor! Bancnotele romanesti contin grasime de vita in componenta lor! Printre alte componente folosite ca materie prima pentru realizarea bancnotelor romanesti din polimer, este folosita si grasimea animala, preferata fiind cea de vita, potrivit ziarulevenimentul.ro.

Cu scopul de a realiza niste bani mai alunecosi si deci mai usor de manevrat, este folosit un ingredient „secret”: seul de provenienta animala. Printre primele tari care au avut curajul sa recunoasca si sa dezvaluie faptul ca utilizeaza si seul ca materie prima pentru realizarea plasticului pe care sunt tipariti banii, a fost Marea Britanie.

Uluitor! Bancnotele romanesti contin grasime de vita in componenta lor!

De altfel, in urma dezvaluirii facute de catre Marea Britanie, mai multe asociatii ale vegetarienilor si cele pentru protectia si drepturile animalelor au protestat in numeroase randuri, cerand autoritatilor britanice sa fie inlocuita substanta de origine animala cu ulei de palmier sau alte alternative.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Este poate ultimul loc in care te-ai fi asteptat sa gasesti grasime de vita sau de alta origine animala. Acest ingredient este folosit atat in bancnotele romanesti emise de catre Banca Nationala a Romaniei (BNR) cat si de inca alte 23 de state.

De asemenea, produse de origine animala sunt folosite si pentru realizarea bancnotelor de polimer emise dupa 1990 dar si in … cardurile de credit. Numeroase organizatii si asociatii nonguvernamentale din mai multe tari nu sunt insa de acord cu folosirea unor asemenea materii prime, solicitandu-le autoritatilor din tarile respective sa inlocuiasca seul de origine animala cu alternative de origine vegetala sau de alta natura.

[notice]Set EURO bancnote, monede si chitante [/notice] [info]Sursa: Glasul.info[/info]

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Donald Trump promite sa elimine antisemitismul

mie apr. 26 , 2017
Donald Trump promite sa elimine antisemitismul, potrivit Anima News. Congresul Mondial Evreiesc a publicat un mesaj trimis de catre Donald Trump cu ocazia comemorarii Holocaustului din cel de-al doilea razboi mondial. Discursul lui Trump a fost difuzat la cina Adunării plenare a Congresului Mondial Evreiesc, la care au asistat mai mult de […]
Donald Trump promite sa elimine antisemitismul

Poate vă place și:

libris.ro