libris.ro

Deputatul PNL Florin Roman: „Coaliția PSD-ALDE-UDMR a pus cruce Monumentului Unirii, Sălii Unirii și Muzeului Național al Unirii!”

Deputatul PNL Florin Roman: „Coaliția PSD-ALDE-UDMR a pus cruce Monumentului Unirii, Sălii Unirii și Muzeului Național al Unirii!”

Deputatul PNL Florin Roman: „Coaliția PSD-ALDE-UDMR a pus cruce Monumentului Unirii, Sălii Unirii și Muzeului Național al Unirii!”.

Deputatul Florin Roman acuza coalitia politica formata din ALDE, PSD si UDMR ca „saboteaza proiectele destinate Centenarului Unirii” si ca „si-a facut un obiectiv din a sabota toate proiectele care vizeaza Centenarul Unirii”.

Prin intermediul unui comunicat de presa, deputatul PNL Florin Roman a tinut sa anunte ca toate amendamentele depuse de el la proiectul privind ,,Legea Centenarului Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918” au fost respinse in bloc de catre UDMR, ALDE si PSD.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


[quote style=”4″ author=”Deputatul PNL Florin Roman”]Astazi, Alba Iulia a primit o dubla lovitura din partea coalitiei PSD-ALDE-UDMR. Dupa ce mi-au picat amendamentele cu constructia Monumentului Unirii, reabilitarea Salii Unirii si a Muzeului National al Unirii, coalitia antiromaneasca a mai lovit o data in Alba Iulia-Capitala Marii Uniri: Alba Iulia nu mai este singurul oras al Marii Uniri!!! Statutul de „Loc al Unirii” revine si altor orase. Si asta doar pentru a se diminua si dilua rolul Albei Iulia in istoria nationala! In schimb vorbim de primul razboi mondial si de isprava teleormanenilor in acest eveniment! Astazi acesti domni si-au batut joc nu doar de Alba Iulia, ci si de istoria romanilor! Unde esti tu Tepes Doamne?[/quote], a scris deputatul Florin Roman intr-o postare pe Facebook

Deputatul PNL Florin Roman: „Coaliția PSD-ALDE-UDMR a pus cruce Monumentului Unirii, Sălii Unirii și Muzeului Național al Unirii!”

[quote style=”4″ author=”Deputatul PNL Florin Roman”]In cadrul ședinței comune a Comisiilor pentru administrație și cultura ale Camerei Deputaților, aceasta coaliție a respins in bloc toate amendamentele depuse de mine la proiectul privind ,,Legea Centenarului Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918”. Aceste amendamente vizau realizarea Monumentului Unitații Naționale in municipiul Alba Iulia pana la 1 noiembrie 2018, lucrari de reabilitare la Sala Unirii din municipiul Alba Iulia pana la 1 noiembrie 2018, precum și lucrari de reabilitare și consolidare la Muzeul Unirii din municipiul Alba Iulia pana la 1 noiembrie 2018.
De asemenea, am solicitat, tot printr-un amendament depus la acest proiect, ca Departamentul CENTENAR, care are ca obiectiv coordonarea la nivel național a pregatirii, organizarii și desfașurarii manifestarilor, acțiunilor și proiectelor de aniversare a Centenarului Romaniei (1918-2018) și Primului Razboi Mondial, sa iși desfașoare activitatea in municipiul Alba Iulia, pana la 1 decembrie 2018.
Niciunul dintre aceste amendamente menite sa contribuie la aniversarea in condiții onorabile a Centenarului Marii Uniri nu a fost adoptat, semn ca actuala putere nu da nici doi bani pe evenimentul aniversar de anul viitor sau pe actul istoric al Marii Uniri.
Solicit coaliției aflate la putere și Guvernului Grindeanu sa prezinte public proiectele destinate Centenarului Unirii, finanțarea de care beneficiaza de la buget, precum și termenele pentru finalizarea lor.[/quote]

Sursa: Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info