Dragnea a varsat cateva lacrimi de crocodil pe facebook pentru situatia profesoarei de romana care are alergie la Eminescu

Dragnea a varsat cateva lacrimi de crocodil pe facebook pentru situatia profesoarei de romana care are alergie la Eminescu

Dragnea a varsat cateva lacrimi de crocodil pe facebook pentru situatia profesoarei de romana care are alergie la Eminescu.

Preocupat permanent pentru binele public al populatiei de pe plaiurile mioritice, Livache Dragnea n-a rezistat sa nu dea putina apa la soricei sau sa verse cateva lacrimi de crocodil pe contul sau de facebook, dupa ce a auzit de situatia profesoarei de limba romana care are alergie la Eminescu si la majoritatea autorilor clasici romani, preferand in schimb lecturi usoare precum Micul Print sau Cartea Junglei, etc.

Pana si marii manipulatori de la Jiji 24 & Jiji TV au titrat teribil de alarmati: Liviu Dragnea, intrigat de cazul profesoarei date afară. Cum este posibil aşa ceva?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Iaca nenicule ca se poate. Si-a adunat Livache toate resursele si a facut pana la urma un gest de solidaritate pentru „terfelisti”, plangand pe facebook de-i falfaiau izmenele, pentru soarta nefasta a suplinitoarei de romana care se visa titulara pe post, doar pentru ca ea are in ultima vreme statut de vedeta „facebucista”, ignorand complet metodologia miscarii cadrelor didactice. Restul… e doar gargara ieftina.

Dragnea a varsat cateva lacrimi de crocodil pe facebook pentru situatia profesoarei de romana care are alergie la Eminescu

Din strafundurile sale PSD-iste, Livache Dragnea isi aduna toate energiile si posteaza un mesaj pe facebook cu privire la duduia in cauza, prin care frizeaza ridicolul:

[quote style=”4″ author=”Liviu Dragnea”]Am citit următoarea postare a unei doamne profesoare din București. I-am trimis-o ministrului Educației Naționale, întrebându-l cum este posibil așa ceva? Aștept cu mare interes răspunsul dumnealui.[/quote]

Duduia asta este tanara, nestiutoare, ingamfata si ipocrita, iar dupa mintea ei copiii romanilor ar trebui infestati cu ideologii „sanatoase” provenite de pe filiera Patapavieci (n.r. pe care il copie, vezi „Eminescu, cadavrul din ghiozdan”), Liicheanu, Tismaneanu, Boia, Pleșu, Cărtărescu, si alti ciraci ai asa numitului „progresism internationalist”, menit sa stearga identitatea si cultura nationala a popoarelor. Insa despre Livache credeam ca este om matur, care nu musca momeli otravite fara sa gandeasca putin inainte de a face un asemenea pas.

De-a lungul ultimilor ani, gasca aceasta de neispraviti de genul acesta se screme sa stearga din numele disciplinelor din sistemul de invatamant orice obiect de studiu care are in denumirea sa si ceva legat de romani; Istoria Romanilor sa nu mai fie decat simplu „Istorie”, Geografia Romaniei sa nu mai fie decat simplu „Geografie”, Literatura si limba romana sa devina simplu doar „Literatura”, etc Se intentioneaza astfel stergerea oricaror urme de romanism din mentalul colectiv al noilor generatii ce trec prin sistemul de invatamant de stat.

Cateva dintre comentariile utilizatorilor de pe facebook sunt revelatoare cu privire la aceasta situatie:

[quote style=”4″ author=”Doina Boboleanu”]Un profesor bun, nu-și reneagă simbolurile naționale! Ai avut profesori buni daca ai terminat cu așa medie buna. Ia pildă de la ei pt a deveni profesionist, d-na profesoara![/quote] [quote style=”4″ author=”Coryna Ghe”]Poate doamna trebuie sa realizeze ca nu este mai presus de lege, chiar daca este prietena cu D-l Funeriu! Si raspunsul pentru dumneaei la intrebarea: „De ce studiem Creanga si Eminescu la clasa? este urmatorul: Pentru ca Programa scolara prevede acest lucru, iar acest lucru este cunoscut de orice profesor bine pregatit. Singurul lucru pentru care este pregatita doamna este postarea unor afirmatii care contravin Legii educatiei sau vorbesc despre sistemul de invatamant britanic, despre care are multe informatii din filme, cel mai probabil![/quote]

PS: Acesta este un pamflet si trebuie privit ca atare

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 9 books
Oranki. Amintiri din captivitate

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas

1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info