Revoltator! PNL ataca la CCR legea cu privire la Centenarul Unirii!

harta Romania Mare - Harta Romaniei Mari
harta Romania Mare - Harta Romaniei Mari

Revoltator! PNL ataca la CCR legea cu privire la Centenarul Unirii!

Inca o decizie inexplicabila din partea PNL-istilor: au mutat lupta lor din Parlament cu PSD, ducand-o la Curtea Constitutionala. PNL-istii au atacat la CCR legea cu privire la Centenarul Razboiului pentru Intregirea Neamului (1916-1918) si Centenarul Marii Uniri.

Sigur, PNL-istii au gasit si cateva pretexte pentru atacul acestei legi la CCR, sustinand ca nu s-a respectat principiul bicameral, iar legea a suferit cateva schimbari in plus la Camera Deputatilor fata de ce s-a stabilit in Camera Senatului, sau ca nu s-a specificat o sursa de finantare. Pretexte pot fi gasite mereu pentru a pune bete in roate impotriva adoptarii unei asemenea legi, insa de-a lungul timpului PNL-ul ne-a surprins adeseori in mod negativ, votand pe nemestecate mai multe legi cu caracter antiromanesc.

Revoltator! PNL ataca la CCR legea cu privire la Centenarul Unirii!

In ultimii ani au fost numeroase exemplele in care PNL a preferat total inexplicabil sa duca o politica cu adevarat antinationala in anumite cazuri, mai cu seama in acelea legate de organizarea si comemorarea asa cum se cuvine a unor evenimente sau fapte din istoria poporului roman, inclusiv acordarea unor titluri sau merite pentru diverse personaje care au marcat istoria Romaniei si au facut posibila intemeierea statului modern roman.

Chiar daca poate va ramane doar o simpla intrebare retorica, nu putem insa astazi sa nu ne intrebam: mai este PNL partid romanesc? PNL-istii de astazi se gandesc oare atunci cand iau unele dintre aceste rusinoase masuri antiromanesti, ca se rasucesc Bratienii in mormant?

Propaganda multiculturalismului agresiv neaga identitatea nationala, insa fara identitate viitorul nostru este incert…

[info]Jurnal de razboi. Misiune in Romania. Noiembrie 1916 – Aprilie 1918 [/info]

About the Author

Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info