Gest inedit al unui model din Republica Moldova: „Mai bine să n-am păr decât să existe cancer!”

Gest inedit al unui model din Republica Moldova: „Mai bine să n-am păr decât să existe cancer!”.

Pentru o cauza nobila se mobilizeaza oameni de toate varstele si din toate paturile sociale. In cadrul maratonului Run Pink Moldova, a surprins in mod foarte placut gestul unui tanar model masculin din Chisinau, Daniel Moscalu, care s-a alaturat cauzei, donandu-si suvitele lungi de par.

Run Pink Moldova, este un grup de initiativa care sustine femeile ce lupta cu cancerul mamar.

Prin exemplul sau, Daniel indeamna internautii sa se alature si ei acestei cauze si sa ajute femeile aflate in lupta cu o cumplita boala: cancerul mamar.

Gest inedit al unui model din Republica Moldova: „Mai bine să n-am păr decât să existe cancer!”

“Salut, sunt tânăr model, am renunțat pentru o perioadă la părul mai lung pentru a-l dona femeilor ce luptă cu cancerul mamar, dacă aveți așa posibilitate, vă rog să vă alăturați cauzei.

Femeia fără zâmbet e ca o zi fără soare… hai să facem femeia să zâmbească!
Vino și tu să susții Maratonul Run Pink!

Veniți să petrecem timpul frumos și să susținem o cauză nobilă!”,  scrie Daniel Moscalu pe contul sau de facebook

„E un subiect mai sensibil, pentru mine femeia înseamnă pământ, natură…viață. Mă simt neputincios în fața unei femei care luptă între viață și moarte, în acel moment îmi vine să aduc toate florile de pe pământ la picioarele ei, doar să trăiască și să zâmbească.

Auzisem de la câteva cunoscute că și-au tăiat părul pentru cauza asta nobilă și am decis să fac și eu asta, aveam părul lung…am decis repede să îl tai…mai bine să n-am păr decât să existe cancer…Am discutat cu prieteni, i-am rugat să se alăture cauzei.

Mereu am spus că ceva nu este OK pe lumea asta dacă femeia nu zâmbește, femeia fără zâmbet e ca o zi fără soare…

I-am chemat pe toți să susțină Maratonul Run Pink pe 14 mai la Valea Morilor”, a declarat Daniel Moscalu pentru www.ea.md

  • Submitter Name: Daniel Moscalu