Amenda de 10.000 de lei pentru un sofer cu cetatenie franceza care a intrat cu masina in mare

Amenda de 10.000 de lei pentru un sofer cu cetatenie franceza care a intrat cu masina in mare

Potrivit autoritatilor, un barbat cu cetatenie franceza a fost amendat de catre politia din Constanta cu suma de 10.000 de lei pentru ca a intrat cu autoturismul personal pe plaja din Vama Veche.

Dupa ce a ramas impotmolit in nisipul de la malul marii, masina sa a atras atentia turistilor aflati pe litoral care nu au ratat ocazia de a se fotografia sau filma in timpul acestui incident cu respectiva scena pe fundal.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Amenda de 10.000 de lei pentru un sofer cu cetatenie franceza care a intrat cu masina in mare

[info] Amenda rea. Contraventii la disciplina financiara [/info]

Potrivit legislatiei romanesti in vigoare, accesul, circulatia sau stationarea masinilor pe plaje este interzisa si nerespectarea acestor reguli reprezinta contraventie.

Pentru asemenea infractiuni, contravenientii risca sa plateasca amenzi cuprinse intre 10.000 de lei si 20.000 de lei. Pentru a mai reduce din paguba, contravenientii care-si platesc aceste sanctiuni in termen de 48 de ore pot scapa cu numai jumatate din suma totala a amenzii. In acest caz, daca va fi platita sanctiunea in termen de 48 ore, cetateanul francez va “scapa” numai cu plata a 5.000 de lei.

Pe langa plata amenzii, nefericitul turist amator de plimbari cu masina pe plaja a avut nevoie si de o echipa de oameni care sa-l scoata cu autoturismul din apa cu ajutorul unei wolle.

[sg_popup id=”21″ event=”onload”][/sg_popup]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Peter Szijjártó, ministrul ungar de Externe: "Momentul ales pentru atentatul terorist indica faptul ca teroristii vor sa distruga cultura crestina"

Dum iun. 4 , 2017
Peter Szijjártó, ministrul ungar de Externe: “Momentul ales pentru atentatul terorist indica faptul ca teroristii vor sa distruga cultura crestina”. Potrivit presei maghiare, guvernul Ungariei condamna atacurile teroriste care au avut loc in noaptea de sambata spre duminica la Londra. Ministrul de Externe al Ungariei, Peter Szijjártó, a declarat ca momentul […]
Alo, primiti cu mascatii? O femeie a fost bagata in spital de o interventie energica a mascatilor

Poate vă place și:

libris.ro