Peter Szijjártó, ministrul ungar de Externe: „Momentul ales pentru atentatul terorist indica faptul ca teroristii vor sa distruga cultura crestina”

Alo, primiti cu mascatii? O femeie a fost bagata in spital de o interventie energica a mascatilor

Peter Szijjártó, ministrul ungar de Externe: „Momentul ales pentru atentatul terorist indica faptul ca teroristii vor sa distruga cultura crestina”.

Potrivit presei maghiare, guvernul Ungariei condamna atacurile teroriste care au avut loc in noaptea de sambata spre duminica la Londra. Ministrul de Externe al Ungariei, Peter Szijjártó, a declarat ca momentul ales de catre asasini indica faptul ca atacurile teroriste cauta sa stearga cultura crestina de pe continentul european.

Atacurile teroriste de la Londra au fost condamnate in termenii cei mai duri in declaratiile ministrului de externe al Ungariei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


[info] Globalizare, democratie si terorism [/info]

Peter Szijjártó, ministrul ungar de Externe: „Momentul ales pentru atentatul terorist indica faptul ca teroristii vor sa distruga cultura crestina”

„Metoda si sarbatoarea Cincizecimii (n.r. pogorarea sfantului duh) aleasa ca moment pentru asasinare arata ca teroristii nu se sfiesc si ca este clar ca vor sa stearga de pe fata pamantului cultura si credinta noastra crestina”, a declarat Peter Szijjártó, ministrul ungar de Externe

Pana in acest moment ambasada Ungariei din Londra inca nu a putut confirma daca exista si cetateni unguri printre victimele atentatului, insa pastreaza contactul cu autoritatile britanice in acest scop.

[info] Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria [/info]

„Dupa numeroasele atacuri teroriste din Europa, trebuie sa spunem in cele din urma ca nu vrem sa traim cu aceasta teroare”, a mai adaugat Peter Szijjártó, ministrul ungar de Externe

Dupa declaratiile politicianului olandez de extrema dreapta, Geert Wilders, care a afirmat ca islamul este o “ideologie a razboiului si a urii” si ca de asemenea “islamul le cere oamenilor sa devina teroristi”, declaratiile ministrului de externe al Ungariei, Peter Szijjártó, sunt practic cele mai critice declaratii cu privire la politica anti-terorism de la nivel european.

Glasul.info

[sg_popup id=”6″ event=”onload”][/sg_popup]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 9 books
Oranki. Amintiri din captivitate

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas

1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info