RSS
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Troita ridicata in satul Lada, județul Teleorman, in memoria Eroilor si Martirilor Neamului din toate timpurile si locurile

Print Friendly, PDF & Email

Troita ridicata in satul Lada, județul Teleorman, in memoria Eroilor si Martirilor Neamului din toate timpurile si locurile

Pe data de 3 iunie 2017, in satul Lada din judetul Teleorman, a avut loc ridicarea si sfintirea unei troite in memoria tuturor eroilor si martirilor neamului romanesc, indiferent de momentul sau locul in care acestia s-au jertfit pentru patrie.

Actiunea a fost initiata si organizata de catre Asociația George Ogararu și Peluza Sud Steaua, tinandu-se cu aceasta ocazie si un scurt ceremonial religios implinit printr-un act de omagiere si de pomenire crestineasca a eroilor Romaniei.

 Sfinti, eroi si martiri. Sesiunea nationala de comunicari stiintifice. Editia I. Manastirea Brancoveanu, Sambata de Sus 

Troita ridicata in satul Lada, județul Teleorman, in memoria Eroilor si Martirilor Neamului din toate timpurile si locurile

“Sâmbătă, 3 iunie 2017, în satul Lada, județul Teleorman, a avut loc ridicarea și sfințirea troiței ridicate în memoria Eroilor și Martirilor Neamului din toate timpurile și locurile în care s-au jertfit Țării, fiecare constituind o cărămidă de sânge în consolidarea și ridicarea Neamului.

Inițiatorii acțiunii, cei de la Asociația George Ogararu și Peluza Sud Steaua, ne-au invitat să participăm activ la acest act de omagiere și de pomenire creștinească a eroilor, cei care sunt profilele după care ar trebui să se dezvolte fiecare tânăr român conștient. Am îmbrățișat această idee din start, considerând-o o inițiativă excelentă și un exemplu de manifestare corectă a naționalismului românesc, promovând unele din ideile pe care s-a clădit și grupul “Camarazii”: cinstirea eroilor și promovarea Unității între români.

Totul a decurs perfect, respectul, armonia și spiritul de muncă aflându-se la ele acasă, în curtea bisericii, locul unde naționaliști români (chiar din diverse peluze rivale) și-au unit forțele și au stat braț la braț, umăr lângă umăr, închinându-se încă o dată în fața Eroilor Neamului Românesc.

Le mulțumim inițiatorilor acțiunii care ne-au onorat cu invitația de a pune umărul la ridicarea acestui monument, un umil braț înălțat spre cer salutând cu respect martirii Neamului.

“Uniți peste orice rivalitate,
PATRIA înainte de toate !””, se arata intr-un comunicat al paginii de facebook Camarazii


Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

Activitatea noastră poate fi susținută și îmbunătățită prin finanțarea acțiunilor pe care le desfășurăm. Dacă apreciați ceea ce facem și ce încercăm să facem și pe viitor, puteți contribui prin donații:
Cont in LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
Cont in EURO: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22

Donatii prin PayPal

Alege valuta

Indroduceti sumaComentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline