libris.ro

Troita ridicata in satul Lada, județul Teleorman, in memoria Eroilor si Martirilor Neamului din toate timpurile si locurile

Troita ridicata in satul Lada, județul Teleorman, in memoria Eroilor si Martirilor Neamului din toate timpurile si locurile

Troita ridicata in satul Lada, județul Teleorman, in memoria Eroilor si Martirilor Neamului din toate timpurile si locurile

Pe data de 3 iunie 2017, in satul Lada din judetul Teleorman, a avut loc ridicarea si sfintirea unei troite in memoria tuturor eroilor si martirilor neamului romanesc, indiferent de momentul sau locul in care acestia s-au jertfit pentru patrie.

Actiunea a fost initiata si organizata de catre Asociația George Ogararu și Peluza Sud Steaua, tinandu-se cu aceasta ocazie si un scurt ceremonial religios implinit printr-un act de omagiere si de pomenire crestineasca a eroilor Romaniei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


[info] Sfinti, eroi si martiri. Sesiunea nationala de comunicari stiintifice. Editia I. Manastirea Brancoveanu, Sambata de Sus [/info]

Troita ridicata in satul Lada, județul Teleorman, in memoria Eroilor si Martirilor Neamului din toate timpurile si locurile

„Sâmbătă, 3 iunie 2017, în satul Lada, județul Teleorman, a avut loc ridicarea și sfințirea troiței ridicate în memoria Eroilor și Martirilor Neamului din toate timpurile și locurile în care s-au jertfit Țării, fiecare constituind o cărămidă de sânge în consolidarea și ridicarea Neamului.

Inițiatorii acțiunii, cei de la Asociația George Ogararu și Peluza Sud Steaua, ne-au invitat să participăm activ la acest act de omagiere și de pomenire creștinească a eroilor, cei care sunt profilele după care ar trebui să se dezvolte fiecare tânăr român conștient. Am îmbrățișat această idee din start, considerând-o o inițiativă excelentă și un exemplu de manifestare corectă a naționalismului românesc, promovând unele din ideile pe care s-a clădit și grupul „Camarazii”: cinstirea eroilor și promovarea Unității între români.

Totul a decurs perfect, respectul, armonia și spiritul de muncă aflându-se la ele acasă, în curtea bisericii, locul unde naționaliști români (chiar din diverse peluze rivale) și-au unit forțele și au stat braț la braț, umăr lângă umăr, închinându-se încă o dată în fața Eroilor Neamului Românesc.

Le mulțumim inițiatorilor acțiunii care ne-au onorat cu invitația de a pune umărul la ridicarea acestui monument, un umil braț înălțat spre cer salutând cu respect martirii Neamului.

„Uniți peste orice rivalitate,
PATRIA înainte de toate !””, se arata intr-un comunicat al paginii de facebook Camarazii

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info