#klauN iohannis, sluga premiata de catre stapanii sai din Khazaria de peste ocean

#klauN iohannis, sluga premiata de catre stapanii sai din Khazaria de peste ocean, Foto: captura youtube

#klauN iohannis, sluga premiata de catre stapanii sai din Khazaria de peste ocean

Asa zisul “şef” al Românilor si României, klauN iohannis, recunoscuta păpuşă a construcţiei artificiale khazareşti numita sua, şi autodeclarat luptător şi apărător al minorităţiilor împotriva Românilor, a fost chemat de “unchiul Sam” pentru a reînnoi jurământul de punere la dispoziţie (picioare) ale lui, a poporului Român si a Statului National al nostru, pentru orice dorinţă imperialistă şi pentru îndeplinirea unui nou pas către implementarea internaţionalei comuniste (cunoscută sub numele de “Noua Ordine Mondială”) .

Vizita care a inceput de 2 zile şi se desfasoară între 4 si 9 iunie, este parte din ritualul conceput de sua pentru a se asigura de dedicarea “şefilor” de guvern si a proprietariilor de oameni (asa numitii „şefi de stat”) care are loc cu ocazia schimbării vre-unui premier sau PREŞedinte, ca după aceea să fie înnoit de mai multe ori pe parcursul mandatului acelei persoane în functia respectivă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


#klauN iohannis, sluga premiata de catre stapanii sai din Khazaria de peste ocean

Cât de înrait susţinător este klauN iohanis al tuturor minoritaţiilor împotriva Românilor, se poate vedea în declaraţiile şocante din cele 3 filme de mai de jos.

În primul il puteti vedea declarând indirect ca este sclavul evreilor, în al doilea că este sclavul americanilor iar în al treilea ca promoveaza toate minoritaţiile şi vrea să modifice legiile pentru a le favoriza.

Prima oprire in turul reînnoire a jurământului de punere la picioare a poporului ca si carne de tun, ţap ispăşitor, resurse economice, bogăţii naturale şi câmp de bătălie in viitor, a fost in data de 5 iunie la comitetul evreiesc american înfiinţat în 1906 unde a primit cea mai înaltă decoraţie a acestuia, numită in traducere cuvânt cu cuvânt “Usor asupra Popoarelor” (Light unto the people), numele premiului probabil referindu-se cât de usor a fost de atras scopului khazaresc de dominaţie mondială totală.

Dar ce este aceast comitet american de propagandă etnică khazareasca?

Comitetul evreiesc american, creat in 11 Noiembrie 1906, este un grup de propagandă etnică evreiască, asemenea multor altora, cum ar fi b’nai b’rith fondat în 13 Octombrie 1843 şi liga anti defăimare creată în 1913 (ca o ramură a b’nai b’rith) .

Scopuri declarate sau admise tacit a tuturor acestor organizaţii şi grupuri umbrelă este propaganda si presiunea evreiască în politică, economie şi presă pentru folosirea organelor acestor sectoare din societate pentru a promova FAVORITISMUL evreilor în sua (şi alte ţări ţintă), sustinerea israelului si planurilor internationale a lui (cum ar fi transformarea statului isareal într-un stat naţional suprematist unde corcirea inter etnică şi rasială e pedepsita cu inchisoarea sau executarea şi “evacuarea” in Statele Nationale din europa a cât mai multor arabi din ţarile învecinate), spionarea americii, creaţia artificiala a evreilor (mai multe despre asta intr-un articol viitor) şi folosirea armatei şi influenţei americii în îndeplinirea dorinţelor şi scopului final (internaţionala comunista zisă şi Noua Ordine Mondiala) al khazarilor.

După cum am spus, comitetul evreiesc american (cja) care este la randul lui o ramură, a creat alte ramuri (organizaţii) de promovarea a evreilor şi a altor minoritaţi si discriminarea activă a majoritaţii, cum ar fi consiliul musulman-evreiesc(!?), institutul transatlantic a cja (fondat în 2004 pentru infestarea si exploatarea Statelor Nationale şi ţarilor şi din Europa asemenea statelor unite americane) şi proiectul interschimb (fondat în 1982) cu scopul oficial de “a oferi prin seminare în israel liderilor evreimii consacraţi sau in devenire, din sua sau lume pentru înţelegerea în perspectivă a israelului si urmărirea “păcii” în orientul mijlociu” totul pentru a produce haosul şi dezordinea doar în care khazarii globalisti se simt cel mai în largul lor.

Astfel, această vizită este concepută în a reînnoi si reconfirma supunerea si sclavia Românilor, României şi resurselor de tot felul a acestui binecuvantat şi multimilenar Popor şi Stat National în faţa lui donald trump şi păpuşarilor acestuia, khazarii globalisti.

Pentru a masca adevăratul scop, PREŞedintele va avea o întalnire şi cu liderii (cine?) comunitătii Romanilor din SUA.
În ultima zi a acestui tur, trump îşi va face loc in şirul “şefilor” de state şi guvern care stau la coada, si pentru vizita trimisului “înalt” al nostru.

Post Scriptum : Despre incredibila extindere şi gradul de penetrare a societaţilor de către organizatiilor de spionaj şi propaganda khazara, voi scrie într-un articol viitor.

* Folosirea literelor mici pentru numele unor persoane, institutii sau ţări, este intentionata pentru a indica dezaprobul si dispreţul faţă de ele şi acţiunile lor a autorului, singura exceptie făcând începutul aliniatului.

Autor: B. George

[sg_popup id=”50″ event=”onload”][/sg_popup]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 9 books
Oranki. Amintiri din captivitate

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas

1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info