RSS
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

”Batalioanele române” au trecut Carpații

Print Friendly, PDF & Email

“Batalioanele române” au trecut Carpații

Poporul român este viu în Neamul cel Veșnic lăsat de Dumnezeu pe acest Pământ. Ne-au luat pământuri și aur. Crucea și Steagul au rămas în mâinile noastre. În 10 iunie la București nu a fost o șezătoare, ci o mărtursire românească.

Șezătoarea a fost parte din ea. Nu am fost ”cuminți” într-un muzeu, ci români vii, demni, cu preoți, Cruce, Drapel Tricolor și Toacă în frunte în Centrul Capitalei. Din cea mai adâncă rană a Țării, de acolo unde românii sunt loviți cel mai cumplit, din Covasna și Harghita, tuturor am arătat că acest popor se poate ridica în duhul Neamului.

Acesta este mesajul. Un exemplu pentru întrega Țară au dat acești români din Vâlcele, Tulgheș, Livezi, Voinești Covasna, Mărtănuș, Brețcu, Zăbala, Hăghig, Doboi, Tg. Secuiesc, Sf. Gheorghe, Zagon, Miercurea Ciuc.

“Batalioanele române” au trecut Carpații

În calea noastră au fost multe încercări, de la începutul și pe parcursul Drumului, venite din mai multe direcții. Dumnezeu a făcut să le trecem cu bine pe toate.

Dumnezeu ne-a spus că atunci când vom îndrăzni vom și birui. Nu vă lasați pradă deznădejdii, mărturisirea noastră românească va birui dragi români, oricât de greu va fi.

Autor/Foto: Mihai Tîrnoveanu


Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

Activitatea noastră poate fi susținută și îmbunătățită prin finanțarea acțiunilor pe care le desfășurăm. Dacă apreciați ceea ce facem și ce încercăm să facem și pe viitor, puteți contribui prin donații:
Cont in LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
Cont in EURO: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22

Donatii prin PayPal

Alege valuta

Indroduceti sumaComentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline