In Germania se doreste interzicerea dublei cetatenii si a portului de burka pe strazi

In Germania se doreste interzicerea dublei cetatenii si a portului de burka pe strazi.

O revendicare mai veche a Partidului Crestin-Social (CSU) din Bavaria revine din nou in actualitate si obtine sprijin din ce in ce mai mare din partea germanilor. Se doreste revenirea la legislatia veche si la interzicerea dublei cetatenii in Germania, precum si la interzicerea portului de burka in public.

Acum doi ani de zile, guvernul de coalitie condus de catre Angela Merkel renunta la vechea legislatie in privinta dublei cetatenii si introducea noi reglementari.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net

Dupa atentatele din Germania, dupa numeroasele violuri precum si multe alte acte de violente infaptuite de catre asa zisi “refugiati”, o parte tot mai mare a germanilor isi doreste revenirea la vechea legislatie si la interzicerea dublei cetatenii.

In Germania se doreste interzicerea dublei cetatenii si a portului de burka pe strazi

O mare surpriza in Germania o constituie faptul ca pana si unii dintre colegii din partidul din care face parte si Angela Merkel s-au intors acum impotriva ei, sustinand ca a implementat o politica total gresita in privinta imigratiei si a vulnerabilizat Germania.

De asemenea, cu toate ca a starnit si unele controverse printre politicienii din Germania, s-a decis ca pe teritoriul german sa nu mai fie permis a fi purtat valul intregral (n.r. burka) care acopera vizibilitatea si face imposibila recunoasterea fetei unei persoane.

Nota noastra: In urma cu ceva timp publicam un articol pe aceeasi tema intitulat “Klaus Iohannis, cetatean german! Dacian Ciolos, cetatean francez! Codruta Kovesi, cetatean american? Incotro, Romania?” despre care fariseii din presa din Romania (n.r. aceeasi farisei care divineaza Germania si pe Angela Merkel) au inceput sa urle ca din limba de sarpe ca aduce atingere “sensibilitatilor progresiste” din Romania. Intr-adevar, daca detii mai multe cetatenii, in care ordine si dupa care prioritate se respecta juramintele de credinta? Iti permiti sa fii condus de niste lideri care stau cu ochii la faina si cu nasul la slanina?

Sursa: Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

Imbecilizare progresista promovata de ONG-ista Anetta Kahane: "Estul Germaniei este prea alb"!?

mie iun. 14 , 2017
Imbecilizare progresista promovata de ONG-ista Anetta Kahane: “Estul Germaniei este prea alb”!? Ca sa vedeti care a ajuns sa fie culmea imbecilizarii progesiste in Germania, trebuie s-o descoperiti neaparat pe sefa fundatiei germane “Amadeu-Antonio”, mirobolanta ONG-ista Anetta Kahane, o individa care potrivit jungefreiheit.de s-a plans in public de i se […]
Imbecilizare progresista promovata de ONG-ista Anetta Kahane: "Estul Germaniei este prea alb"!?, Foto: captura youtube

Poate vă place și:

libris.ro