Germania spune că oprirea importului de petrol și gaze din Rusia înseamnă să pună în pericol stabilitatea economică a țării

Carevasăzică, Germania refuză să-și țină cetățenii în frig și să-și distrugă economia?

Christian Lindner, minstrul de finanțe al Germaniei, a afirmat că o oprire a importului de gaze și de petrol din Federația Rusă nu este fezabilă imediat, pentru că ar pune în pericol stabilitatea economică a țării.

Carevasăzică, Germania refuză să-și țină cetățenii în frig și să-și distrugă economia. În cadrul unui interviu acordat de Christian Lindner, minstrul de finanțe al Germaniei, pentru ziarul Die Zeit, acesta a declarat următoarele:

„Dacă ar fi să-mi asum cu inima, ar fi un embargo imediat asupra tuturor”

farmec.ro - Livrăm frumusețe!
Christian Lindner, minstrul de finanțe al Germaniei

Tot Christian Lindner, minstrul de finanțe al Germaniei, a adăugat faptul că după asemenea decizii nu ar mai putea exista pe viitor niște relații economice normale cu Rusia, după ce s-a întâmplat în Ucraina.

Nu putem fi responsabili pentru asta”, a mai spus Christian Lindner, referindu-se la punerea în pericol a stabilității economice și sociale a Germaniei.

Concluzia este că față de guvernanții din România, pentru cei din Germania pe primul rând se află propriul popor, și abia apoi relațiile lor externe, sau faptul cum este văzută Germania pe plan internațional. Vor și catastrofele din guvernul României un curs bun de guvernare? Păi acesta este măi băieți și fete, exemplu de mai sus! O țară unde se guvernează nu poporul, ci pentru popor![button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]