RSS

Vicepreședintele Partidului Ecol…

Vicepreședintele Part…

(VIDEO) Ăsta nu este pelerinaj, …

(VIDEO) Ăsta nu este …

În timp ce marioneta Berlinului …

În timp ce marioneta …

În timp ce unora din afara Român…

În timp ce unora din …

Cimitir de onoare românesc inaug…

Cimitir de onoare rom…

Ungaria șochează din nou! Muncit…

Ungaria șochează din …

Fundaţia lui Soros de la Budapes…

Fundaţia lui Soros de…

Alertă pe granița de Nord Vest a…

Alertă pe granița de …

De ani buni, Ploieștiul este unu…

De ani buni, Ploiești…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Concurs international pentru copii si tineri dedicat Saptamanii Europene a Padurilor 2017

Print Friendly, PDF & Email

Concurs international pentru copii si tineri dedicat Saptamanii Europene a Padurilor 2017

Copiii şi tinerii cu vârsta între 5 şi 19 ani sunt încurajaţi de Organizaţia Naţiunilor Unite pentru Alimentaţie şi Agricultură (FAO) să-şi exprime viziunea asupra temei – “Pădurile, bunul nostru comun” într-un concurs de desen şi pictură în contextul Săptămânii Europene a Pădurilor 2017.

 Lucrările pot fi realizate în format digital sau prin grafică în pix, creion; desen folosind creioane, cretă colorată sau cărbune; pictură cu vopsele acrilice, pe bază de ulei sau acuarelă. Lucrările urmează a fi transmise în format JPEG. Cererile de participare pot fi transmise accesând următorul link.

Lucrările vor fi jurizate în 3 categorii de vârstă: 5 – 8 ani, 9 – 12 și 13 – 19 ani. În fiecare din categorii va fi aleasă câte o lucrare câştigătoare şi 3 lucrări finaliste.

Concurs international pentru copii si tineri dedicat Saptamanii Europene a Padurilor 2017

Premii:

Lucrările câștigătoare și finaliste vor fi anunțate pe site-ul dedicat Săptămânii Europene a Pădurilor şi pe conturile din reţelele de socializare ale FAO în timpul desfăşurării Săptămânii Europene a Pădurilor (9- 13 octombrie 2017). Acestea vor fi, de asemenea, prezentate în cadrul unei expoziţii dedicate subiectului, la Varșovia şi în calendarul Săptămânii Europene a Pădurilor. Câștigătorii și finaliștii vor primi câte un calendar, care va include desenele sau picturile lor. În plus, câștigătorii vor primi şi câte un certificat de merit.

Săptămâna Europeană a Pădurilor se va desfăşura în acest an în perioada 9-13 octombrie 2017, la Varşovia, Polonia.

Termenul limită de aplicare: 31 iulie 2017

Mai multe informaţii despre concurs şi regulamentul complet pot fi accesate în limbile engleză, rusă, franceză şi spaniolă pe acest link.


Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!


loading...

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violentaComentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline