Decaderea statului roman: politist condamnat pentru „purtare abuziva” in loc sa fie decorat pentru prinderea unor infractori periculosi

Un barbat la bustul gol sarea ca un nebun pe o masina care nu era a lui. Cum a intervenit politia romana in acest caz?

Decaderea statului roman: politist condamnat pentru „purtare abuziva” in loc sa fie decorat pentru prinderea unor infractori periculosi

Pentru ca a prins si imobilizat doua hoate cu mai multe zeci de furturi la activ, un politist din IASI a fost condamnat intr-un dosar de „purtare abuziva”.

In ultima vreme s-au inmultit cazurile in care minorii infractori actioneaza cu agresivitate, uneori in grupuri de pana la 7 sau 8 persoane, vizand in special persoanele vulnerabile pe care le deposedeaza de bunuri sau de anumite valori chiar si ziua in amiaza mare.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Pentru ca un politist iesean a oprit doua asemenea specimene agresive, statul roman imbecilizat il „rasplateste” cu indepartarea din sistem si impune chiar si acordarea de despagubiri infractorilor.

Decaderea statului roman: politist condamnat pentru „purtare abuziva” in loc sa fie decorat pentru prinderea unor infractori periculosi

Pentru ca azi este 4 iulie, Ziua Independentei Statelor Unite ale Americii, nu putem sa nu facem o paralela intre statutul politistului american si cel al polistului din Romania. Oare cum ar fi reactionat un politist american impotriva unui infractor agresiv, fie el chiar si minor?

Daca statul roman continua sa sfideze autoritatea agentilor de politie si a altor angajati din institutiile care ar trebui sa vegheze la apararea ordinii si linistii publice, precum si a sigurantei cetatenilor, cine oare va mai dori sa devina pe viitor politist, jandarm sau militar pentru a apara un stat atat de imbecil?

De o buna bucata de vreme infractorii isi trimit copiii minori sa savarseasca diverse infractiuni, speculand impotenta autoritatilor in fata acestui fenomen scapat complet de sub control. Pentru ca nu raspund in fata legii, minorii infractori capata treptat incredere si incep sa dezvolte agresivitate in comiterea furturilor sau ale altor infractiuni, opunandu-se in acelasi stil ori de cate ori agentii politie incearca sa-i prinda sau sa-i imobilizeze.

Decaderea statului roman este din ce in ce mai accentuata, iar autoritatea principalelor institutii de forta din Romania este pe cale de degradare continua.

Noapte buna, stat roman!

[alert-success]UPDATE: Este vorba de agentul de politie Andrei Scafaru din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi acuzat ca le-ar fi lovit cu palma pe cele doua hoate minore care s-au dovedit a fi copiii romilor din Pacuret arestati recent de catre DIICOT in dosarul furturilor din Iasi si din Paris. Politistul Andrei Scafaru a fost condamnat de catre Judecatoria Iasi la un an si opt luni cu suspendare pentru ca ar fi batut cele doua hoate minore prinse la furat. [/alert-success]

[alert-announce]Nota noastra: Speram ca sindicalistii politistilor sa se implice in acest caz si sa apere pe viitor mult mai bine interesele si drepturile politistilor pentru ca acesta este deja un precedent periculos care ar putea da avant infractorilor.[/alert-announce]

[sg_popup id=”67″ event=”onload”][/sg_popup]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info