Suedia cumpara locomotive electrice produse in Romania de catre Softronic

Suedia cumpara locomotive electrice produse in Romania de catre Softronic

Romanii de la Softronic Craiova au incheiat un contract cu un operator feroviar din Suedia pentru livrarea de locomotive electrice Transmontana in vara anului 2018.

Potrivit economica.net, locomotivele electrice Transmontana produse de catre Softronic Craiova pot trage o sarcina de pana la 3.000 de tone, de doua ori mai mult decat tipurile de locotive utilizate frecvent in Suedia.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Operatorul feroviar sudedez Green Cargo a achizitionat locomotivele electrice produse in Romania cu scopul de a mai reduce din costurile de transport, decizia facand parte din noua strategie a companiei dupa ce in anul 2015 locomotiva Transmontana s-a aflat in Suedia pentru teste.

Suedia cumpara locomotive electrice produse in Romania de catre Softronic

De asemenea, producatorul roman de locomotive electrice Softronic Craiova a mai inchiriat doua locomotive Transmontana operatorului feroviar Deutsche Bahn Cargo – Schenker.

Atingand o viteza de pana la 200 Km/h, locomotiva Transmontana produsa de Softronic Craiova este prezenta in mai multe tari europene, fiind capabila sa opereze atat la 25 kV si 50 Hz (n.r. in Romania, Ungaria si Slovacia) cat si la 15kV si 16⅔ Hz (in Austria si Suedia).

Iata deci ca inca mai exista producatori romani care sunt capabili sa realizeze produse cautate atat pe piata interna cat si pe cea externa, compania Softronic realizand chiar si un profit care este in crestere in ultimii ani, locomotivele produse in Romania circuland pe caile ferate din Ungaria, Romania, Slovacia, Austria si Suedia.

Nota noastra: Un astfel de productor autohton trebuie sprijinit de catre stat pe toate caile legale posibile, inclusiv prin subventii sau ajutoare de stat.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Un roman face greva foamei in fata ambasadei Marii Britanii. Florin Barbu: "Lasati-mi copiii sa vina acasa"

joi iul. 6 , 2017
Un roman face greva foamei in fata ambasadei Marii Britanii. Florin Barbu: “Lasati-mi copiii sa vina acasa”. De cand a inceput aceasta abominabila “moda” a confiscarii copiilor, in special din randul familiilor unor est europeni si oferirea acestor copii catre o asa zisa “adoptie” catre cupluri de homosexuali sau lesbiene, […]
Situatie revoltatoare! Se cere arestarea tatalui celor doi copii din Marea Britanie dati spre adoptie unui cuplu de homosexuali, Foto: flux24.ro

Poate vă place și:

libris.ro