Realitatea despre propaganda progresista a unei presupuse cresteri economice “romanesti”

Realitatea despre propaganda progresista a unei presupuse cresteri economice “romanesti”

Cu toate ca trompetele din presa din Romania ( intentionat nu am scris presa romaneasca, pentru ca aceasta nu prea mai exista) zbiara cu disperare despre o presupusa crestere economica “romaneasca”, realitatea de zi cu zi noi romanii o cunoastem destul de bine si mai ales o resimtim pe viu pe spinarea noastra.

Cand Romania este supta de resurse si de bani de catre lacustele mondiale, presa mereu behaie despre o asa zisa crestere economica in Romania. Cum se iau masuri pentru a le fi un pic mai bine si cetatenilor romani, fie prin scaderea taxelor sau prin cresterea salariilor si pensiilor, cum urla a pustiu precum cainii din Giurgiu toate javrele din presa aservita lacustelor mondiale despre venirea iminenta a unei crize economice.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net

Realitatea despre propaganda progresista a unei presupuse cresteri economice “romanesti”

Cu cat mai tare se imbogatesc multinationalele si corporatiile straine, cu atat de tare urla si presa din Romania despre cresterea economiei “romanesti”.

Cum se iau masuri cu adevarat si pentru cresterea nivelului de trai al romanilor incepe rapid presa din Romania sa urle ca urmeaza un dezastru economic. 

Cand te confrunti cu un declin demografic comparabil probabil doar cu cel al unor tari complet distruse de razboi precum sunt Siria, Libia sau Afganistan, atunci nu mai poti vorbi cu adevarat de o crestere economica.

Cand ai o statistica uluitoare care iti spune ca iti pleaca din tara cate noua romani in fiecare ora este chiar prea de porc sa mai vorbesti despre o “crestere economica” a Romaniei. Poti vorbi probabil despre umflarea buzunarelor stapanilor coloniei numite Romania, insa romanii nu beneficiaza de aceasta asa zisa crestere economica atat timp cat majoritatea capitalului autohton a fost distrus iar pentru locuri de munca decente romanii sunt nevoiti sa migreze in afara granitelor tarii.

Sursa: Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

Se renunta la mega-moscheea din Bucuresti? Autoritatea religioasa din Turcia a sters proiectul legat de mega-moscheea din Romania

mie iul. 26 , 2017
Se renunta la mega-moscheea din Bucuresti? Autoritatea religioasa din Turcia a sters proiectul legat de mega-moscheea din Romania Dupa ce aproximativ 8000 de romani s-au constituit alaturi de initiatorii Cătălin Ioan Berenghi,Ioan Catalin Gornic, Calin Marincus si Todiras Octavian parti in procesul Curtii de Apel prin care se solicita anularea Hotararii […]
In Franta au fost inchise trei moschei si s-au confiscat 334 de arme de razboi

Poate vă place și:

libris.ro