libris.ro

Primarul Alexandriei angajeaza detectivi pentru a afla cine finanteaza anumite pagini de Facebook care raspandesc informatii false

Primarul Alexandriei angajeaza detectivi pentru a afla cine finanteaza anumite pagini de Facebook care raspandesc informatii false

Primarul Alexandriei angajeaza detectivi pentru a afla cine finanteaza anumite pagini de Facebook care raspandesc informatii false. Suparat de faptul ca anumite persoane raspandesc informatii despre care sustine ca nu sunt adevarate, edilul din Alexandria anunta ca a angajat detectivi particulari pentru a depista finantatorii paginilor de Facebook de unde au fost distribuite aceste informatii.

In peisajul mioritic de pe internet au aparut de mai multa vreme mercenari care sunt gata oricand sa posteze la ordin atacuri politice sau ideologice impotriva unor anumite tabere politice sau a unor categorii sociale.

Despre acestia s-a vorbit pentru prima atunci cand s-au descoperit mai multe mesaje private compromitoare in care Elena Udrea coordona si finanta printr-un intermediar mai multe astfel de echipe de mercenari postaci.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


[info]Nancy Parker. Jurnalul unei detective[/info]

Primarul Alexandriei angajeaza detectivi pentru a afla cine finanteaza anumite pagini de Facebook care raspandesc informatii false

Victor Drăgușin, primarul municipiului Alexandria, a anuntat ca angajat detectivi particulari pentru a depista finantatorii anumitor pagini de Facebook. Dupa ce s-a raspandit pe plan local informatia potrivit careia ar ploua in sala polivalenta a orasului inaugurata de Liviu Dragnea, primarul spune ca informatia distribuita pe retelele de socializare si in presa locala este una falsa.

”Am angajat o firmă de detectivi pentru a afla cine finanțează aceste pagini de Facebook. Nu plouă în sală, sunt lucruri false propagate chiar de cei de aci, de la noi”, a declarat Victor Drăgușin la Antena 3

Daca tot am ajuns la capitolul stiri false, la celalalt pol se afla verificasursa.ro, un site care incita subtil la cenzura, creat de sustinatorii presei mainstream progresiste, iritati la culme ca mesajele si propaganda lor isi pierde foarte mult din eficienta cata vreme exista si presa alternativa, care sa mai combata cat de cat din nocivitatea presei mainstream.

Nota redactiei: Asistam la o imensa manipulare. Cei de la verificasursa.ro se erijeaza in adevarati cenzori ancorati chipurile in lupta impotriva stirilor false, insa despre cei care verfica sursa nu stim cu adevarat nimic, decat ca exista niste vagi legaturi cu asa zisa „societate civila”, o societate civila despre care stim ca majoritatea isi trage seva si lapticul din mameloanele tatucului Soros.

Sursa: Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info