Dezamagiti de sistemul bancar din Republica Moldova, oamenii de afaceri basarabeni isi doresc ca bancile din Romania sa patrunda in Basarabia

Dezamagiti de sistemul bancar din Republica Moldova, oamenii de afaceri basarabeni isi doresc ca bancile din Romania sa patrunda in Basarabia

Lipsa de incredere in bancile prezente pe teritoriul Republicii Moldova este in crestere, acesta de altfel fiind si principalul motiv pentru care antreprenorii si intreprinzatorii din Republica Moldova isi doresc ca bancile din Romania sa patrunda in Basarabia si sa capete cat mai multa influenta pe aceasta piata.

Furtul miliardului si lipsa de predictibilitate cu care se confrunta marea majoritate a bancilor din Republica Moldova, face ca multi cetateni moldoveni sa-si doreasca o alternativa la serviciile bancare existente.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro
[info]Centrul istoric financiar – Bancar al Bucurestiului[/info]

Dezamagiti de sistemul bancar din Republica Moldova, oamenii de afaceri basarabeni isi doresc ca bancile din Romania sa patrunda in Basarabia

Transformarea Romaniei in principalul partener economic al Republicii Moldova a facut ca din ce in ce mai multi antreprenori moldoveni sa-si doreasca si servicii bancare asemanatoare celor din economia romaneasca.

De asemenea, cetatenii moldoveni din diaspora ezita sa se intoarca acasa si sa-si investeasca economiile pana nu vor avea garantia unui sistem bancar bine securizat, care sa nu mai fie afectat ca pana acum de niste adevarate crize institutionale care sa puna in pericol investitiile si mediul de afaceri.

Neincrederea in sistemul bancar din Republica Moldova a avut consecinte de-a dreptul dezastruoase in ultimii ani, iar lipsa de stabilitate si predictibilitate a tinut multi dintre potentialii investitori la distanta.

Satui de un mediu macroeconomic imprevizibil, cu interventii institutionale mai mult decat neinspirate, oamenii de afaceri din Republica Moldova nu ezita acum sa spuna ca si-ar dori unificarea sistemului bancar cu cel din Romania.

Sursa: Glasul.info

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Laurian Stanchescu: "Nu, nu mă tem de moarte!"

mar aug. 1 , 2017
Nu, nu mă tem de moarte! Am primit câteva mesaje la puțin timp după ce am postat textul, “România, lagăr de exterminare”. Mesajele au o singură idee, dacă “nu mă tem să mor neîmpărtășit”. “Băieții” sunt preciși ca un glonț, asta reiese din ce mi-au transmis. Nu mă tem de […]
Laurian Stanchescu: "Nu, nu mă tem de moarte!"

Poate vă place și:

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)
libris.ro