RSS
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Imbecilitate agravanta a statului roman: in Satu Mare nu poti fi politist local daca nu stii ungureste!

Print Friendly, PDF & Email

Imbecilitate agravanta a statului roman: in Satu Mare nu poti fi politist local daca nu stii ungureste!

Daca s-ar putea inventa un vaccin cu adevarat obligatoriu, atunci acesta ar fi cu neaparat necesar administrat autoritatilor statului roman impotriva imbolnavirii de imbecilitate agravanta.

La Satu Mare nu te poti angaja in Politia Locala daca nu stii limba maghiara! In anuntul acestei institutii pentru ocuparea posturilor vacante, pe langa conditiile obisnuite si legale pentru angajare sunt specificate si doua conditii specifice si eliminatorii: permis de conducere categoria B si cunoasterea limbii maghiare cel putin la nivel de baza pentru a putea face conversatie.

Ardealul, pamant romanesc – Milton G. Lehrer

Imbecilitate agravanta a statului roman: in Satu Mare nu poti fi politist local daca nu stii ungureste!

Potrivit gazetanord-vest.ro, o incredibila discriminare impotriva cetatenilor romani de etnie romana are loc la Satu Mare. Una dintre institutiile statului roman (!?) conditioneaza ocuparea unui loc de munca de cunoasterea limbii maghiare!

Poliția locală Satu Mare anunța că va organiza concurs pentru ocuparea a 15 posturi vacante și anume

-2 funcţii publice specifice de execuție -poliţist local clasa I, grad profesional asistent
-2 funcţii publice specifice de execuție -poliţist local clasa I, grad profesional debutant
-3 funcţii publice specifice de execuție -poliţist local clasa III, grad profesional principal
-3 funcţii publice specifice de execuție -poliţist local clasa III, grad profesional asistent
-5 funcţii publice specifice de execuție -poliţist local clasa III, grad profesional debutant

Partea cu adevarat strigatoare la cer este conditia eliminatorie impusa candidatilor care vor sa lucreze ca politisti locali in Satu Mare: cunoasterea limbii maghiare la nivel de conversatie.

In tara in care liderii obraznici pana la devarate acte de leznatiune ai unei minoritati miorlaie mereu ca sunt discriminati si ca le sunt incalcate drepturile, singurii discriminati cu adevarati sunt majoritarii, etnicii romani. Vi se pare normal ca angajarea unui politist local sa fie conditionata de cunoasterea limbii maghiare?

Vi se pare normal ca angajarea unui politist local sa fie conditionata de cunoasterea limbii maghiare?

Loading ... Loading ...

Sursa: Glasul.info


Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

Activitatea noastră poate fi susținută și îmbunătățită prin finanțarea acțiunilor pe care le desfășurăm. Dacă apreciați ceea ce facem și ce încercăm să facem și pe viitor, puteți contribui prin donații:
Cont in LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
Cont in EURO: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22

Donatii prin PayPal

Alege valuta

Indroduceti sumaComentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline