România, lagăr de exterminare!

România, lagăr de exterminare!

Guvernul României a început o prigoană fără precedent împotriva propriilor cetățeni, a devenit sinistrul pluton de execuție în masă. Suntem masacrați în fiecare zi prin sistemul medical, prin otrava din mâncare, prin alungarea inteligenței românești din țară, prin distrugerea sistemului școlar, educației, culturii, prin confiscarea dreptului la viață.

Salariile și pensiile sunt ținute cu mult sub limita de trai, dările către stat ne sugrumă, murim de foame cu “demnitate și ipocrizie”, punem copiilor pe masă mirajul iluziilor, în timp ce guvernanții jefuiesc la lumina zilei avuția națională. România este arestată politic și anesteziată de desfrânații în haine preoțești, acești destrăbălați fiind protejați de pleava politică datoare pentru voturi.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro
[info]Acuzatul Arsenie, un Sfant in lagarele comuniste[/info]

România, lagăr de exterminare!

Prăbușirea României nu mai poate fi oprită, exodul românilor este un dezastru demografic. În țară au rămas (majoritatea) cei învinși, profitorii sistemului ucigaș, și cei care se târăsc, adoratorii falselor moaște. Cum să-ți mai primească Bunul Dumnezeu rugăciunea, când mâna ta de închinare se târăște, slujește decăderii, nicidecum înălțării?

Laurian Stanchescu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Laurian Stănchescu

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist român.

Lasă un răspuns

Next Post

Imbecilitate agravanta a statului roman: in Satu Mare nu poti fi politist local daca nu stii ungureste!

mar aug. 1 , 2017
Imbecilitate agravanta a statului roman: in Satu Mare nu poti fi politist local daca nu stii ungureste! Daca s-ar putea inventa un vaccin cu adevarat obligatoriu, atunci acesta ar fi cu neaparat necesar administrat autoritatilor statului roman impotriva imbolnavirii de imbecilitate agravanta. La Satu Mare nu te poti angaja in […]
21 Mai - Ziua Politiei Locale sarbatorita si la IASI, Foto: Fandel Mihai

Poate vă place și:

libris.ro