Polonia este aproape de a parasi UE! Amestecul barbar in sistemul de justitie este de nesuportat pentru euroscepticii polonezi

In Polonia, odata cu demisia guvernului si-au dat demisia si sefii serviciilor secrete. In Romania, odata cu demisia guvernului, sefii serviciilor secrete au preluat ei Guvernul!

Polonia este aproape de a parasi UE! Amestecul barbar in sistemul de justitie este de nesuportat pentru euroscepticii polonezi

Incercarile repetate ale autoritatilor europene de interveni in bucataria interna a statului polonez, dar mai cu seama in sistemul de justitie din aceasta tara, face ca numarul polonezilor din tabara euroscepticilor sa creasca vertiginos, ajungandu-se pana la momentul in care Donald Tusk, presedintele Consiliului European, sa fie nevoit sa recunoasca foarte ingrijorat ca Polonia ar putea deveni in curand cea de-a doua tara care si-ar pregati cu pasi rapizi iesirea din Uniunea Europeana.

Daca pana acum tabara euroscepticilor din Polonia era formata exclusiv din formatiunile politice nationaliste sau cele pro ruse, in acest moment au inceput sa treaca in tabara euroscepticilor pana si unii dintre cei mai infocati sustinatori ai integrarii europene a Poloniei, iar factorii catalizatori care au indus aceasta schimbare par a fi incercarile liderilor europeni de a interveni in sistemul de justitie polonez.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


[info]Dictionar polon-roman[/info]

Polonia este aproape de a parasi UE! Amestecul barbar in sistemul de justitie este de nesuportat pentru euroscepticii polonezi

Atat impunerea abuziva a cotelor obligatorii de imigranti cat si tot mai desele incercari de a interveni in problemele interne ale Poloniei ale autoritatilor europene fac ca numarul euroscepticilor polonezi sa creasca pana la cote uriase.

Fostul prim ministru polonez Donald Tusk recunoaste ingrijorat ca tara sa s-ar putea indrepta cat de curand catre o iesire chiar mai grabita decat a Marii Britanii din Uniunea Europeana:

„Imi pare ca acesta este un preludiu care sa anunte ca Polonia nu are nevoie de Uniunea Europeana. Mi-e frica de faptul ca suntem mai aproape ca niciodata de aceasta clipa.”, a declarat Donald Tusk, presedintele Consiliului European

Nota noastra: Amestecul barbar al autoritatilor europene in sistemele de justitie ale statelor membre ale UE s-a dovedit intr-adevar extrem de nociv si poate cel mai bun exemplu este chiar Romania, acolo unde s-au acordat puteri discretionare unui sistem abuziv care a sustinut mai bine de un deceniu mafia si jaful institutionalizat in interiorul statului roman, la adapostul unei asa zise lupte impotriva coruptiei, acompaniata adesea de un circ grotesc mediatic prin care era promovata propaganda si demagogia unui sistem de tip mafiot.

Sursa: Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 9 books
Oranki. Amintiri din captivitate

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas

1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info