De ce au tacut serviciile, presa, „justitia independenta” si „societatea civila” in timpul regimului mafiei portocalii?

De ce au tacut serviciile, presa, „justitia independenta” si „societatea civila” in timpul regimului mafiei portocalii?

Multi dintre romani au remarcat deja o diferenta majora intre comportamentul institutiilor de forta din Romania, serviciile, „justitia independenta”, din timpul jafului institutionalizat de proportii apocaliptice din perioada regimului mafiei portocalii, ca de altfel si cel al presei sau al „societatii civile”, in comparatie cu viesparul in care s-au transformat toti acesti trepadusi dupa ce mafia portocalie nu s-a mai aflat integral la butoanele prin care era controlata aceasta tara.

Cu toate ca unele dintre cele mai barbare jafuri si cele mai mari tunuri date impotriva poporului roman, insumand cifre de ordinul zecilor de miliarde de euro, s-au dat in timpul regimului condus de mafia portocalie, tot acest furnicar enumerat mai sus a stat linistit, ba chiar a cautat sa acopere si sa musamalizeze cazurile uriase de coruptie.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro
[info]Mafia araba in Romania[/info]

De ce au tacut serviciile, presa, „justitia independenta” si „societatea civila” in timpul regimului mafiei portocalii?

Ceea ce vedem acum este un urias circ mediatic, cu largul concurs al unora dintre institutiile de forta ale statului roman si al unei parti din presa care deserveste un imens aparat de propaganda.

Nu trebuie sa sustii nici una dintre taberele politice pentru a vedea insa cu ochiul liber ca in Romania s-a reactivat politia politica, reinventata insa la un cu totul alt nivel, iar la adapostul luptei anticoruptie s-au acordat puteri discretionare unui sistem abuziv care a sustinut mai bine de un deceniu mafia si jaful institutionalizat in interiorul statului roman.

De ce au tacut serviciile cand Romania era jefuita intr-un stil barbar de catre cei din mafia portocalie? De ce a tinut „justitia independenta” mai bine de un deceniu ascunse dosarele unor cazuri uriase de coruptie?

Unde era presa si „societatea civila” cand prin jefuirea Romaniei s-a provocat exodul a peste 4 milioane de romani?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Vicepremierul maghiar Zsolt Semjen considera periculoasa recunoasterea secuilor ca grup etnic independent

joi aug. 10 , 2017
Vicepremierul maghiar Zsolt Semjen considera periculoasa recunoasterea secuilor ca grup etnic independent O initiativa cetateneasca privind recunoasterea secuilor drept un grup etnic independent de unguri a fost catalogata de catre vicepremierul maghiar Zsolt Semjen ca fiind „daunatoare si periculoasa”. Incurajarea afirmarii unei identitati si culturi distincte a secuilor in comparatie […]
Cum au ratat romanii oportunitatea apropierii fata de secui

Poate vă place și:

libris.ro