RSS
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Israelul poate! Justitia israeliana retrage cetatenia unui terorist arab cu cetatenie israeliana

Print Friendly, PDF & Email

Israelul poate! Justitia israeliana retrage cetatenia unui terorist arab cu cetatenie israeliana

Daca in Romania nici nu poti deschide bine subiectul retragerii cetateniei romane celor care intreprind actiuni indreptate impotriva intereselor statului roman, ca iti si sar repede in cap o puzderie de indivizi de prin diverse ONG-uri, asociatii sau fundatii care se erijeaza in asa zisa “societate civila”, in Israel lucrurile stau cu totul altfel.

O cerere recenta a Ministrului de Interne din Israel, Arye Deri, de a retrage cetatenia israeliana lui Alaa Ziad, un arab israelian care s-a dovedit a fi autorul unui atentat terorist in anul 2015, a fost aprobata de catre tribunalul din Haifa.

Moise. De la misteriile Egiptului la judecatorii lui Israel – Emil Bock

Israelul poate! Justitia israeliana retrage cetatenia unui terorist arab cu cetatenie israeliana

La data de 11 octombrie 2015, Alaa Ziad a efectuat un atac cu cutitul si si-a utilizat masina ca berbece pentru a intra intr-un soldat israelian in apropierea localitatii israeliene Gan-Shmuel. Inainte de a fi imobilizat si arestat, Alaa Ziad a injunghiat si mai multi soldati israelieni. Pentru fapta sa, justitia israeliana l-a condamnat la 25 de ani de inchisoare.

In plus, pentru activitatea sa impotriva statului a carui cetatenie o detinea, autoritatile israeliene au considerat ca revocarea cetateniei reprezinta o masura adecvata si proportionala cu crima comisa.

Nota noastra: speram sa vedem si noi ziua in care si in Romania se va actiona cu aceeasi masura impotriva celor care au intreprins actiuni profund daunatoare intereselor statului  si poporului roman. 

 FOTO: animanews.org


Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

Activitatea noastră poate fi susținută și îmbunătățită prin finanțarea acțiunilor pe care le desfășurăm. Dacă apreciați ceea ce facem și ce încercăm să facem și pe viitor, puteți contribui prin donații:
Cont in LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
Cont in EURO: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22

Donatii prin PayPal

Alege valuta

Indroduceti sumaComentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline