In timp ce romanii care fura o gaina sunt prinsi cu penele in gura, israelienii care dau tunuri de miloane de euro in Romania sunt facuti „scapati”?

In timp ce romanii care fura o gaina sunt prinsi cu penele in gura, israelienii care dau tunuri de miloane de euro in Romania sunt facuti scapati

In timp ce romanii care fura o gaina sunt prinsi cu penele in gura, israelienii care dau tunuri de miloane de euro in Romania sunt facuti „scapati” de catre autoritati?

Pana si cei mai marunti si neinsemnati infractori romani sunt prinsi in timp record, in vreme ce o serie de personaje mult mai controversate, care au dat in Romania tunuri de pana la zeci de milioane de euro, isi iau talpasita chiar de sub nasul, sau uneori chiar si cu larga complicitate a unora dintre „autoritatile” din Romania.

Numerosi cetateni straini, in special proveniti din zona Orientului Mijlociu, de ani buni dau tunuri uriase in Romania, dupa care se fac nevazuti cu tot cu bani.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


[info]Moise. De la misteriile Egiptului la judecatorii lui Israel – Emil Bock[/info]

In timp ce romanii care fura o gaina sunt prinsi cu penele in gura, israelienii care dau tunuri de miloane de euro in Romania sunt facuti „scapati”?

Asa se face ca in afara catorva cetateni arabi, majoritatea celorlalti care au dat tunuri de proportii in Romania dupa care au reusit sa plece fara nici o problema din tara cu tot cu prada jefuita sunt de origine israeliana.

In timp ce cetatenii romani care calca pe bec in Israel si comit diverse infractiuni isi primesc rasplata binemeritata cu varf si cu indesat din partea statului israelian, nu acelasi lucru se intampla in schimb si cu cetatenii israelieni care isi fac de cap in Romania, spoliind pana si ultimele farame din „avutia publica” a cetatenilor romani.

Sunt deja notorii cazuri precum cel al lui Elan Schwartzenberg, sau mai nou unul dintre cazurile recente, cel al lui Avraham Morgenstern, oameni de afaceri care pentru a face profit in Romania au apelat la tot felul de manevre frauduloase, primind condamnari destul de serioase din partea justitiei din Romania.

Cu toate ca au primit condamnari definitive in Romania, astfel de personaje au putut pleca extrem de lejer din tara, fara a intampina nici macar cele mai mici dificultati. Este deja lesne de inteles ca in cazul unor asemenea personaje exista un tipar bine definit, iar scenariul pare a se repeta periodic in ultimii ani.

In concluzie, sfanta inchisoare isi deschide primitoare portile in Romania numai pentru gainarii romani, pe cand israelienii sufera de claustrofobie si nu isi pot „satisface” stagiile prevazute in condamnarile date de catre justitie?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info