Sunt „rezistenți” cărora li se plătesc amenzile de către oameni ai USR-ului,primesc bani prin diferite ONG-uri,sau diferite bunuri

Sunt "rezistenți" cărora li se plătesc amenzile de către oameni ai USR-ului,primesc bani prin diferite ONG-uri,sau diferite bunuri

Sunt „rezistenți” cărora li se plătesc amenzile de către oameni ai USR-ului, primesc bani prin diferite ONG-uri, sau diferite bunuri.

De o buna bucata de vreme incoace s-au cam tulburat apele in tabara celor de la miscarea #Rezist, inregistrandu-se inclusiv unele dezertari dar si cateva scandaluri de proportii.

Atacurile celor de la miscarea #Rezist, coordonate de catre fostul jurnalist Mălin Bot, s-au concentrat in ultimul timp impotriva lui Birsan Cosmin, un tanar care se remarcase prin faptul ca era unicul protestatar din orasul Odobeşti care iesise in strada sa protesteze in luna februarie.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


De atunci si pana acum insa s-au schimbat destul de multe, iar tot mai multi dintre simpatizantii miscarii anticoruptie ce se nascuse in luna februarie in Romania se dezic de miscarea #Rezist dupa ce constata cine se afla in spatele ei si ce obiective politice si ideologice are cu adevarat aceasta miscare.

Sunt „rezistenți” cărora li se plătesc amenzile de către oameni ai USR-ului, primesc bani prin diferite ONG-uri, sau diferite bunuri

„Despre rezistenți şi Jandarmeria Română!
S-au spus multe tâmpenii pe la TV şi în presa scrisă.Eu le-am sesizat,dar unii mai creduli,nu.
Se tot plâng rezistenții că iau amenzi abuzive din partea Jandarmeriei.Nu sunt un fan al jandarmilor,dar în momentul în care eşti somat să te legitimezi de un organ al statului,te supui şi punct.Majoritatea acestor rezistenti refuză legitimarea şi au un comportament sfidător şi provocator,aşa că Jandarmeria Română aplică legea.Rezistenții provoacă aceste amenzi.Le provoacă pentru acest spectacol mediatic.
De câte ori am fost la Bucureşti,alături de aceşti rezistenți,au nu am luat nici măcar un simplu avertisment! De ce oare?Pentru că m-am legitimat şi nu am provocat.Eu am respectat hainele Jandarmeriei Române.
Au fost marşuri în care Jandarmeria le-a cerut rezistenților să meargă pe trotuar,pentru siguranța celor din trafic,dar s-au trezit cu unii din Piața Victoriei care se aşezau pe jos şi blocau intersecții importante din capitală.Cum naiba să nu îi amendeze jandarmii? Cum?
Asta nu inseamnă că unii jandarmi nu fac greşeli de comunicare sau nu provoacă.Peste tot sunt şi uscături! Dar adevarul ăsta este!
Sunt rezistenți cărora li se plătesc amenzile de către oameni ai USR-ului,primesc bani prin diferite ONG-uri,sau diferite bunuri.De lucrurile astea de ce nu vorbeşte jurnalistul şomer,Mălin Bot? De ce nu prezintă exact realitatea?Nu o prezintă pentru că îşi pierde PĂPICA!
Totul PUTE cu aceşti rezistenți userişti!
Rareş Bogdan ştie despre ce vorbesc!?
Jandarmeria este prinsă la mijloc de către PSD şi presa care este pro-rezist! Şi e cam urât!
Jandarmeria Română a înghițit destule!
P.S.Primesc amenzi pentru că le cer.PUNCT!
„, a scris Birsan Cosmin pe contul sau de facebook

 

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 9 books
Oranki. Amintiri din captivitate

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas

1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info