A innebunit Vestul? Danemarca lanseaza programul “imbratiseaza un jihadist”!?

A innebunit Vestul? Danemarca lanseaza programul “imbratiseaza un jihadist”!?

Inca un motiv pentru a privi cu ingrijorare impunerea unor cote obligatorii inexplicabile de asa zisi refugiati si/sau emigranti din nordul Africii si Orientul Mijlociu este reactia de-a dreptul stupefianta pe care au unele tari occidentale cu privire la aceasta problema.

Danemarca de pilda, ne surprinde cu o atitudine inexplicabila fata de jihadisti: in timp ce cetatenii danezi care au cutezat sa lupte impotriva ISIS au sfarsit prin a fi amenintati cu inchisoarea pentru curajul lor, pentru teroristii jihadisti statul danez acorda o serii de privilegii de necrezut pentru “integrarea lor in societate”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

Unul dintre programele menite sa-i integreze pe acesti jihadisti in societate prevede manifestarea empatiei fata de teroristi pentru a-i determina sa renunte la pornirile lor criminale si sa se integreze in societate.

A innebunit Vestul? Danemarca lanseaza programul “imbratiseaza un jihadist”!?

Daca nu ar fi de plans, atunci am putea privi aceasta situatie cu detasare sau chiar cu umor, insa este limpede ca deja ceva foarte grav se intampla cu civilizatia occidentala si lucrurile aluneca foarte repede spre o sinucidere benevola a lumii vechi, pentru a face loc acestui tavalug care se abate tot mai agresiv asupra batranului continent.

Totusi mai exista si putini oameni cu mintea limpede, precum politicianul danez Nasser Khader (culmea, un musulman nascut in Siria!), care vede cat de stupida poate fi o asemenea masura care nu ar face decat sa-i incurajeze pe jihadisti sa comita si mai multe fapte reprobabile.

“Poftiti si comiteti infractiuni, fiti jihadisti, caci veti primi o multime de privilegii din partea societatii”, a declarat Nasser Khader pentru postul de televiziune australian SBS

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Deputatul Dumitru Oprea: "Regiunea Moldovei este lipsită de egalitate de șanse privind dezvoltarea economică"

sâm aug. 19 , 2017
Deputatul Dumitru Oprea: “Regiunea Moldovei este lipsită de egalitate de șanse privind dezvoltarea economică” Dumitru Oprea: „Centenarul ar trebui să garanteze egalitatea tuturor românilor, deci şi a celor din Moldova!“ Deputatul PNL Dumitru Oprea atrage atenţia asupra faptului că regiunea Moldovei este lipsită de egalitate de șanse privind dezvoltarea economică. […]
Deputatul Dumitru Oprea: "Regiunea Moldovei este lipsită de egalitate de șanse privind dezvoltarea economică", FOTO: cdep.ro

Poate vă place și:

libris.ro