Laurian Stanchescu: “Domnule Premier, fiți patriot român devotat cauzei naționale, declarați oficial luna Septembrie, LUNA – AVRAM IANCU!”

Laurian Stanchescu: “Domnule Premier, fiți patriot român devotat cauzei naționale, declarați oficial luna Septembrie, LUNA – AVRAM IANCU!”

MESAJ DE IMPORTANȚĂ NAȚIONALĂ!

Vă rog să spargem blocada impusă de Guvern!
Vă rog, distribuiți acest mesaj național pentru a ajunge la Premier!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

Domnule Premier, Mihai Tudose!

Sunt autorul proiectului Avram Iancu, “Erou al Națiunii Române”, proiect votat de Parlamentul României și semnat de Președintele Klaus Iohannis. Pe 10 Septembrie se împlinesc 145 de ani de la stingerea Crăișorului, românul care s-a luptat ca Transilvania să rămână în istoria românească.

Și-a închinat viața națiunii române, a murit deznădăjduit și sfâșiat de suferință că nu a reușit să o facă fericită. Memoria sa trebuie cinstită cu onoruri naționale, iar luna Septembrie, luna sfârșitului său, ar trebui declarată oficial de Guvernul României, LUNA – AVRAM IANCU!

Laurian Stanchescu: “Domnule Premier, fiți patriot român devotat cauzei naționale, declarați oficial luna Septembrie, LUNA – AVRAM IANCU!”

Domnule Premier, Avram Iancu este Dumnezeul Moților, este modelul uman și politic absolut, este icoana patriotismului și românismului, este emblema spiritului național.

Domnule Premier, fiți patriot român devotat cauzei naționale, declarați oficial luna Septembrie, LUNA – AVRAM IANCU!

Laurian Stănchescu,

Președinte, Fundația “Ideea Contemporană” 
Membru titular al Uniunii Scriitorilor din România, 
Membru titular al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România.

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Laurian Stănchescu

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist român.

Lasă un răspuns

Next Post

Intentii halucinante de "terraformare" a Europei! Niste savanti germani vor sa foloseasca hormoni pentru atenuarea xenofobiei

sâm aug. 19 , 2017
Intentii halucinante de “terraformare” a Europei! Niste savanti germani vor sa foloseasca hormoni pentru atenuarea xenofobiei Un grup de cercetatori germani a publicat de curand un studiu in Proceedings of the National Academy of Sciences (PNAS) prin care se propune folosirea administrarii de hormoni la persoanele predispuse la comportament xenofob fata […]
UE spune ca poate forta toate statele uniunii sa primeasca imigranti!, Foto: captura youtube

Poate vă place și:

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)
libris.ro