libris.ro

Iar face Lucian Mindruta propaganda pro imigranti: „O tara care a dat Europei 3 milioane de refugiati economic …se sperie si se incrunta la 1000 de refugiati din Orient”

Iar face Lucian Mindruta propaganda pro imigranti: „O tara care a dat Europei 3 milioane de refugiati economic …se sperie si se incrunta la 1000 de refugiati din Orient”

Iar face Lucian Mindruta propaganda pro imigranti: „O tara care a dat Europei 3 milioane de refugiati economic …se sperie si se incrunta la 1000 de refugiati din Orient”!?

Ne-am „obisnuit” deja de ceva timp cu prezenta propagandistilor progresisti din peisajul mioritic, personaje subversive care duc o lupta ideologica de uzura prin care promoveaza ideile stangii progresiste si utopia corectitudinii politice. Desi majoritatea acestor goarne neomarxiste pozeaza in simpatizanti ai politicilor „de dreapta”, ideologia promovata de ei este mai degraba vecina cu extrema stanga, promovandu-se idei radicale, specifice mai degraba totalitarismului.

Printre temele preferate de catre propagandistii progresisti se numara la loc de cinste si promovarea imigratiei ilegale a asa zisilor refugiati si imigranti din nordul Africii, Orientul Mijlociu si chiar din unele tari din Asia.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


[info]Back to School! REDUCERI de pana la 50%![/info]

Iar face Lucian Mindruta propaganda pro imigranti: „O tara care a dat Europei 3 milioane de refugiati economic …se sperie si se incrunta la 1000 de refugiati din Orient”

„O tara care a dat Europei 3 milioane de refugiati economic (din care 11.000 de romani inchisi pentru diferite infractiuni in tarile de adoptie, deci hoti si criminali)…

…se sperie si se incrunta la 1000 de refugiati din Orient. Din care poate ca unii-s teroristi, da’ nu poti sa stii care.

Asta e aritmetica imoralitatii.

Altii sa ne ia noua milioane si sa le dea un job. E de datoria lor.

Noi?

E de datoria noastra sa ni se rupa de alti amarati. Mai ales ca nu pupa moaste! Mai ales ca nu toti stiu sa faca saorma.

Si cu asta am incalecat pe-o sa si v-am spus pe scurt tristetea mea”, a scris Lucian Mindruta pe contul sau de Facebook

Vazand cat de multi dintre internauti dezaproba cele postate de catre Lucian Mindruta, un alt adept al ideilor progresiste cauta sa-i cante in struna lui Mindruta luandu-i apararea intr-una din postarile de pe contul sau de Facebook:

„Romania poate sa accepte nu 1000 ci 100.000 de imigranti

Recent jumate de internet i-a sarit in cap lui Lucian Mindruta ca a indraznit sa apere mana de imigranti care am fost obligati sa-i acceptam ca cota de la EU.

Ca fost azilant in Germania la inceputul anilor ’90 eu am alta opinie. Eu cred ca Romania poate sa absoarba mult mai multi imigranti.

Asta pentru ca guvernul roman, in incompetenta sa specifica, va aloca fonduri foarte mici si le va gestiona foarte prost. Ori asta inseamna ca orice imigrant care nu va invata limba si isi va gasi rapid de munca ori va muri de foame ori va pleca in alta parte. E cinic dar problema se rezolva de la sine.

La nivel european problema sta altfel. Asta pentru ca imigrantii nu sunt migranti economici asa cum ni se spune de catre politicienii de dreapta si nici refugiati de razboi cum tipa politicienii de stanga. Ei sunt de fapt tratati ca migranti sociali.

Adica cum ajung in Uniunea Europeana li se da masa si casa gratis, ajutoare sociale gratis, asistenta medicala si educatie gratis. Asa s-a ajuns ca Germania de ex. sa cheltuie peste 40.000E pe fiecare imigrant, mai mult decat salariul mediu din Germania.”, a postat Alex Anitei pe contul sau de Facebook

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info