libris.ro

Vasile Barbu, președintele Asociației Pacienților din România, este împotriva trecerii Institutului Cantacuzino in subordinea Ministerului Apărării

Vasile Barbu, președintele Asociației Pacienților din România, este împotriva trecerii Institutului Cantacuzino in subordinea Ministerului Apărării

Vasile Barbu, președintele Asociației Pacienților din România, este împotriva trecerii Institutului Cantacuzino in subordinea Ministerului Apărării.

Decizia guvernului Tudose de a trece Institutul Cantacuzino in subordinea Ministerului Apărării nu este tocmai pe placul multora dintre cei din domeniul sanatatii.

Vasile Barbu, președintele Asociației Pacienților din România, este de parere ca daca Ministerul Apărări „va gestiona Institutul Cantacuzino asa cum gestioneaza Spitalele Militare din tara”, atunci nu aceasta este solutia corecta pentru salvarea institutului, si ar dori ca acesta sa ramana in continuare in subordinea Ministerului Sanatii si sa se infrateasca cu Institutul Pasteur din Franta.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


[info]Aparate de spalat cu presiune pana la 25% reducere[/info]

Vasile Barbu, președintele Asociației Pacienților din România, este împotriva trecerii Institutului Cantacuzino in subordinea Ministerului Apărării

„Daca MApN va gestiona Institutul Cantacuzino asa cum gestioneaza Spitalele Militare din tara, cu siguranta vom pierde definitiv sansa ca acest Institut sa fie ceea ce trebuie sa fie!
Daca privim cu maturitate, solutia relansarii Institutului Cantacuzino este ca acesta sa ramana la MS – autoritate centrala in domeniul sanatatii – si sa se infrateasca cu Institutul Pasteur din Franta, pentru a prelua managementul si suportul de refacere a resursei umane, esentiale pentru o relansare predictibila a Institutului Cantacuzino. In rest, sunt povesti de moderat/gadilat prostii!”, a scris Vasile Barbu, președintele Asociației Pacienților din România pe contul sau de Facebook

Reactiile unora dintre internauti nu au fost insa tocmai pozitive, președintele Asociației Pacienților din România fiind chiar acuzat ca este împotriva salvării Institutului Cantacuzino.

[quote style=”4″ author=”Jaqueline Șerbănescu”]Vasile Barbu, președintele Asociației Pacienților din România, este împotriva salvării Institutului Cantacuzino.[/quote] [quote style=”4″ author=”Beatrice Mcartney”]Nu stim cine i Vasile asta, nici cine l-a pus presedinte peste pacientii din Romania….suna sec si tenebros, ca o ghilotina pe gatlejul sugrumat de soarta a romanilor. Dar stim ca tipul e impotriva! Adica impotriva INTERESULUI NATIONAL!
Alooooo , la Balaceanca mai aveti locuri???? Avem un pacient care se crede presedinte[/quote]

Foto: Digi 24

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info