“Să arzi o foaie cu un steag inexistent şi să ceri să se vorbească limba oficilă a României, este discriminare?”

“Să arzi o foaie cu un steag inexistent şi să ceri să se vorbească limba oficilă a României, este discriminare?”

Aceasta este intrebarea pe care un roman, Bîrsan Răzvan Cosmin, i-o adreseaza lui Haller István, membru al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării.

CNCD (Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării) ii trimisese inca de la inceputul lunii august domnului Bîrsan Răzvan Cosmin o citatie pentru a se prezenta pe data de 29 august 2017 in calitate de “parte reclamata” la sediul CNCD pentru solutionarea unei sesizari facuta de catre un cetatean roman de etnie maghiara.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

“Bună dimineața! UDMR îşi arată colții!
Urmează să mă prezint, la ora 9.30, la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării deoarece am fost reclamat că am dat foc steagului secuiesc, steag care nu există, pentru ca le-am cerut cetățenilor de etnie maghiară să vorbească limba oficială a României şi pentru că am dat foc la două poze cu hunul Attila.
Dacă respectarea Constituției înseamnă discriminare, atunci în ce țară bananieră trăim?
UDMR şi K.Hunor este în spatele acestei mizerii.Domnul Hunor este un impostor.”, a postat Bîrsan Răzvan Cosmin pe contul sau de Facebook

[info]Avem cea mai bună energie pentru tine.Alege pachete de energie 100% verde cu beneficii incluse[/info]

“Să arzi o foaie cu un steag inexistent şi să ceri să se vorbească limba oficilă a României, este discriminare?”

“Am ieşit de la audieri! Domnul Haller István are un tupeu extraordinar.M-au chemat la audieri fără a fi identificat de Serviciul Evidenței Populației.M-au citat complet ilegal!
Steagul Secuiesc şi Ținutul Secuiesc nu există! Există doar Tricolorul şi România!
Transilvania a fost,este şi va rămâne pământ românesc! Domnul Kelemen Hunor este invitatat la sărbătorirea Centenarului,înfăşurat în Steagul României! UDMR-în afara legii!
Haller István,să arzi o foaie cu un steag inexistent şi să ceri să se vorbească limba oficilă a României,este discriminare?“, a postat pe contul sau de Facebook Bîrsan Răzvan Cosmin

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Daniel Gheorghe: "Vizita lui Emmanuel Macron în România a arătat ca politica externă a statului român s-ar putea traduce sub titlul ,,pentru alții mumă, pentru el însuși ciumă!,,"

mar aug. 29 , 2017
Daniel Gheorghe: “Vizita lui Emmanuel Macron în România a arătat ca politica externă a statului român s-ar putea traduce sub titlul ,,pentru alții mumă, pentru el însuși ciumă!,,” “Vizita lui Emmanuel Macron în România a arătat din nou lipsa de viziune națională pe care statul român o manifestă tot mai […]
Daniel Gheorghe: "Vizita lui Emmanuel Macron în România a arătat ca politica externă a statului român s-ar putea traduce sub titlul ,,pentru alții mumă, pentru el însuși ciumă!,,"

Poate vă place și:

libris.ro