Securitatea alimentara a Romaniei este compromisa

Securitatea alimentara a Romaniei este compromisa

Dupa ce am constatat cu totii ca Uniunii Europene nu-i pasa catusi de putin de independenta energetica a Romaniei si face tot ce poate pentru a forta tara noastra sa-si exporte gazul catre restul tarilor membre din UE, periclitand securitatea energetica a Romaniei, iata ca si securitatea alimentara a romanilor este mai nou compromisa!

Americanii ne exporta graul din Romania in cantitati foarte mari catre Egipt. Prin intermediul firmei americane AMD care opereaza pe piata traderilor de cereale de la noi, Egiptul a reusit sa importe 60.000 de tone de grau din Romania.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

Uriasa cantitate de grau a fost cumparata de catre Egipt in cadrul unei licitatii organizate de catre Autoritatea Generala pentru Aprovizionare (GASC) din Egipt, graul cumparat provenind din Romania si din Rusia.

Securitatea alimentara a Romaniei este compromisa

[info] Noua ordine alimentara – Si noi ce mai mancam? [/info]

La acest moment, Egiptul se afla printre tarile fruntase in ceea ce priveste importul de cereale, importand in cadrul unei licitatii organizate de catre Autoritatea Generala pentru Aprovizionare (GASC) din Egipt 180.000 de tone de grau.

Constatam astfel ca toate domeniile strategice scapate de sub controlul romanilor ajung sa vulnerabilizeze Romania, in diverse moduri. Daca pana acum ne faceam probleme in privinta protejarii securitatii energetice a Romaniei, iata ca mai nou si securitatea alimentara poate fi pusa in pericol, iar noi sa ne putem transforma peste noapte dintr-o tara exportatore de cereale in una care sa importe pentru a satisface cererea interna.

De ce s-a ajuns aici? Din cauza neglijarii de catre autoritati a prea multe domenii strategice, din cauza incompetentei, prostiei, a imbecilitatii, a tradarii de tara si a coruptiei. Cert este ca atat timp cat scapi din mana anumite domenii strategice, tara nu-ti mai apartine cu adevarat in totalitate.

Sursa: Glasul.info

[sg_popup id=”18″ event=”onload”][/sg_popup]
Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Muntenegru este cel de-al 29-lea stat care s-a alaturat NATO

mar iun. 6 , 2017
Muntenegru este cel de-al 29-lea stat care s-a alaturat NATO Luni seara, 5 iunie 2017, Muntenegru a devenit cel de-al 29-lea stat care s-a alaturat NATO, in urma unei oficializari a acestui statut printr-o ceremonie desfasurata la sediul Departamentului de Stat din capitala Statelor Unite ale Americii, potrivit news.ro. In cadrul […]
Muntenegru este cel de-al 29-lea stat care s-a alaturat NATO

Poate vă place și:

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)
libris.ro