RSS

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

Taxe inventate pentru colete de …

O problemă foarte gr…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Doctorul Răzvan Constantinescu: Vouă nu vi se pare că ura s-a înteţit şi atentatele revendicate religios s-au înmulţit de când cu idioţeniile astea neo-marxiste şi anti-religie?

Print Friendly, PDF & Email

Doctorul Răzvan Constantinescu: Vouă nu vi se pare că ura s-a înteţit şi atentatele revendicate religios s-au înmulţit de când cu idioţeniile astea neo-marxiste şi anti-religie?

Agresiunea continua si tot mai inversunata a neomarxismului impotriva religiei si civilizatiei occidentale, l-a facut pana si pe doctorul Răzvan Constantinescu sa se intrebe daca nu cumva toata aceasta noua lupta “de clasa” si ideologica promovata cu agresivitate in ultima vreme de progresisti reprezinta motivul pentru care “ura s-a înteţit şi atentatele revendicate religios s-au înmulţit de când cu idioţeniile astea neo-marxiste şi anti-religie”.

Intr-o postare de pe contul sau de Facebook, doctorul Răzvan Constantinescu  critica destul de acid actiunile recente ale globalistilor:

“NU SUNTEŢI DUMNEZEI, SUNTEŢI NIŞTE TÂMPIŢI!

Ce “sex neutru”, măi, boilor, ce “Guvern Mondial”, demenţilor, ce “adopţii homosexuale”, cretinilor? De ce distugeţi operele de artă ale istoriei, nemernicilor? Vă credeţi Dumnezeu, imbecililor? Să schimbaţi voi lumea – care s-a descurcat foarte bine câteva mii de ani, fără voi – după perceptele unor nătăfleţi psihopaţi care s-au trezit peste noapte filosofi?! Lăsaţi-mi Pământul aşa!”

Doctorul Răzvan Constantinescu: Vouă nu vi se pare că ura s-a înteţit şi atentatele revendicate religios s-au înmulţit de când cu idioţeniile astea neo-marxiste şi anti-religie?

Zilele watchshop – reduceri de pana la 70%!

“TEMPLUL LUI DRACU’ AL GLOBALIŞTILOR
Să ne închinăm la bullshit extralarge cu toping fecal!

Explicaţi-mi şi mie ce e în mintea cretinilor ăştia “corecţi politic”!
Aţi vizitat Vaticanul şi v-aţi simţit jigniţi de simbolurile catolicismului? Aţi fost la Istanbul şi v-a ofensat Moscheea Albastră? Sau v-a umilit Templul lui Budha din Bangkok? V-a rănit sentimentele templul Sri Ranganathaswamy, al lui Vishnu, din orasul indian Tiruchirapalli?
Şi, atunci, ce ateismul meu au spălaţii ăştia pe circumvoluţiuni cu crucile, de la rad pe unde apucă?
Vouă nu vi se pare că ura s-a înteţit şi atentatele revendicate religios s-au înmulţit de când cu idioţeniile astea neo-marxiste şi anti-religie?
Chiar lăsăm toţi neisprăviţii să ne distrugă istoria, să ne şteargă rădăcinile şi identitatea spirituală? Să mă oblige un ignorant să mă închin la hamburgher, să pup icoana curcubească, cu aripioare de chicken în loc de îngeri şi să stropesc în jur cu ulei prăjit şi ketchup din creiere stoarse şi cu aditivi filosofici cancerigeni?
“, 
a postat pe contul sau de Facebook doctorul Razvan Constantinescu

Sursa: Glasul.info

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline