RSS

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

De ce presa mainstream din Romania a ignorat un eveniment de o importanta capitala pentru romani? 6000 de tineri au pus capitala Moldovei pe harta ortodoxiei mondiale!

Print Friendly, PDF & Email

De ce presa mainstream din Romania a ignorat un eveniment de o importanta capitala pentru romani? 6000 de tineri au pus capitala Moldovei pe harta ortodoxiei mondiale!

Timp de patru zile, intre 1 si 4 septembrie 2017, am avut privilegiul de a fi prezenti la Iași la unul dintre cele mai impresionante evenimente organizate vreodata in capitala Moldovei si dedicat tinerilor ortodocsi din intreaga lume: Întâlnirea Internațională a Tinerilor Ortodocși (ITO 2017).

Peste 6000 de tineri din diferite tari au pus orasul Iași pe harta ortodoxiei mondiale. Pentru prima data s-au reunit la Iași tineri ortodocsi de pe intreg teritoriul României, din tarile vecine, Republica Moldova, Ucraina, Serbia, Bulgaria, Ungaria, dar si din tari precum Grecia, Albania, Macedonia, Franța, Germania, SUA,Georgia, Belgia, Italia, Spania, Portugalia, Irlanda, Marea Britanie, Elveția, Turcia, Iordania, Siria, sau chiar din cateva tari africane.

De ce presa mainstream din Romania a ignorat un eveniment de o importanta capitala pentru romani? 6000 de tineri au pus capitala Moldovei pe harta ortodoxiei mondiale!

Vreme de patru zile, capitala Moldovei a fost un oras viu, insufletit de miile de tineri imbracati in costume populare romanesti, dar si de multimea de oaspeti straini, uniti la Iași de spiritul comun al ortodoxiei.

Prezenti zilnic in mijlocul evenimentului, am tras cu coada ochiului pe toata presa mainstream din Romania in speranta ca vom vedea prezentat asa cum se cuvine un asemenea eveniment. Cand colo, ce sa vezi? In afara de TRINITAS TV si de site-ul Doxologia.ro, restul presei din Romania, si aici vorbim de presa de mare audienta, de presa mainstream, a tratat cu un total dezinteres evenimentul, sau l-a tratat in batjocura ( vezi “chermeza ortodoxa“).

Referitor la articolul batjocoritor scris in adevarul.ro de Ionuţ Benea, un utilizator ii raspunde acestuia printr-un comentariu destul de taios:

“Şi care e problema? UNTOLD nu a primit bani publici? E nebun cine crede că mai găseşte ştiri în “Adevărul”, cu atât mai puţin de la acest brucan de la Iaşi. Un eveniment cu delegaţii din numeroase ţări ale lumii, cu participarea unor oficiali din conducerea centrală şi judeţeană, cu câteva mii de tineri adunaţi, merită tratat măcar printr-un articol serios. Ştirea nu e “chermeză ortodoxă din bani publici”, ci întâlnire la Iaşi a tinerilor ortodocşi de pretutindeni. Ştiu că vă doare să vedeţi puterea Ortodoxiei, dar depuneţi un efort şi informaţi publicul corect. Trebuie să menţionez, în ciuda faptului că autorul nu pare tocmai abil în ale scrisului, a nimerit-o cu “chermeza”, care vine din kerk (biserică) + messe (liturghie), însemnând petrecerea care însoţeşte un praznic duhovnicesc.”, scrie utilizatorul Iordache intr-un comentariu postat la articolul lui Ionut Bene 

“O mare de oameni. Intalnirea tinerilor creştin-ortodocşi 2017, Iaşi. Presa oficială a evitat să prezinte acest eveniment creştin. Fiindcă presa oficială nu mai este tocmai o presă liberă. E mai degrabă o presă aservită ingineriilor sociale ale neo-marxismului si progresismului globalist.”, a postat pe contul sau de Facebook Dan Grunea

“Cine se rușinează de Dumnezeu pe pământ și Dumnezeu se va rușina de el in Ceruri!
Despre adunarea asta frumoasa de la Iasi ( ÎNTÂLNIREA TINERILOR ORTODOCȘI ) nu se va vorbi nicăieri in presa românească! 
Nici despre avioanele care zboară zilnic nu se pomenește deloc, numai atunci când se prăbușește vreunul apar toate televiziunile de știri, ca să numere morții! 
Eu zic că și viața trăită frumos merită arătată!”, a scris si Daniel Buzdugan pe contul sau de Facebook

Sursa: Glasul.info

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline