Ungaria

Diplomatia ungara intervine impotriva Ucrainei si ii aminteste ca vine iarna si Ungaria detine controlul asupra gazelor importate de ucraineni

Diplomatia ungara intervine impotriva Ucrainei si ii aminteste ca vine iarna si Ungaria detine controlul asupra gazelor importate de ucraineni.

Ungaria intervine si ea impotriva deciziei adoptate de către Rada Supremă a Ucrainei cu privire la implementarea unei noi Legi a Învățământului prin care practic s-ar desfiinta invatamantul in limba materna pentru minoritati, insa o face de pe o pozitie de forta, reamintindu-le ucrainenilor ca vine iarna, iar controlul asupra gazelor ce sunt vandute in Ucraina este detinut de catre Ungaria.

Diplomatii unguri considera ca este inacceptabil ca in Ucraina sa fie negat dreptul minoritatii maghiare de a avea invatamant in limba materna. Ministerul Afacerilor Externe al Ungariei compara intentia Parlamentului Ucrainei cu o adevarata injunghiere pe la spate si promite represalii in toate domeniile si la toate nivelurile posibile pentru a impiedica punerea in practica a masurilor Ucrainei.

[info]Un singur aparat, 5 functii de curatare![/info]

Diplomatia ungara intervine impotriva Ucrainei si ii aminteste ca vine iarna si Ungaria detine controlul asupra gazelor importate de ucraineni

[info]Cea mai buna oferta la Manuale. Reduceri + dublu puncte de fidelitate + vouchere cadou![/info]

Ungaria este decisa sa mearga chiar pana acolo incat daca se va concretiza punerea in practica a noii legi a invatamantului in Ucraina, sa santajeze la randul ei cu oprirea distribuirii gazelor pentru Ucraina pe timp de iarna.

Este clar astfel ca Ungaria negociaza de pe pozitie de forta, fiind stiut foarte bine faptul ca din cauza relatiei conflictuale a Ucrainei cu Federatia Rusa, ucrainenii nu-si mai pot asigura rezerva necesara de gaze decat din surse alternative, iar controlul asupra gazelor vandute Ucrainei este detinut de catre Ungaria.

In timp ce politicienii romani le canta duios in ureche extremistilor si sovinilor UDMR-isti pentru a-i urca in barca lor, fiind decisi sa le satisfaca tot felul de mofturi care adesea se traduc prin niste adevarate acte de discriminare la adresa etnicilor romani din zonele dominate de comunitatea maghiara, Ungaria da de pamant cu Ucraina, aparandu-si minoritatea maghiara din afara granitelor tarii.

Sursa: Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

4 zile ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

4 zile ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

6 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

6 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

o săptămână ago