RSS

Pe 11 iunie 2023 va avea loc Sfi…

Pe 11 iunie 2023, de…

Autocarele profesorilor sunt opr…

Cum spuneam și ieri,…

VIDEO | Grevă de mari proporții …

Știm cu toții ce au …

Propagandiștii anti-grevă sunt g…

Se face în mass-medi…

Sondajele reale: Partidul S.O.S.…

O dezbatere tot mai …

Antiromânism la IAȘI! Cenaclul F…

Sâmbătă, pe 20 mai 2…

România este în faliment! Ce te …

România este în fali…

«
»
TwitterFacebookPinterest

Chiar este România sat fara caini? Un român care a anuntat prezenta unor imigranti ilegali a fost amenintat cu amenda de catre un politist

Chiar este România sat fara caini? Un român care a anuntat prezenta unor imigranti ilegali a fost amenintat cu amenda de catre un politist

Sportivul timisorean Stefan Iulian Cojocnean a avut surpriza sa constate ca in trenul care mergea de la Bucuresti spre Timisoara era si un grup de 30 de imigranti ilegali. Prima masura pe care a luat-o sportivul timisorean a fost aceea de a sesiza autoritatile, respectiv politia, insa iata ce fel de raspuns a primit din partea autoritatilor:

apiland.ro

“Sunt în trenul 1695 de la Bucureşti cu cca. 30 de refugiați, bărbați, femei şi copii care vin spre Timişoara.
Am anunțat 112, si venit un polițist în Gara Videle unde a oprit trenul, şi care mi-a spus că sunt pasibil de contravenție ca am sunat la 112. Am crezut că nu aud bine, un jurnalist din Timişoara mi-a spus la faza cu contraventia că ăştia au înnebunit. Şi controlorul şi-a anunțat superiorii după discuția avută cu mine anunțând ca are 30 de refugiați cu biletele în regulă.
Acum ei vor ajunge la Timişoara la ora 6,45.
Noi suntem invadați de migranți şi tot noi suntem amenințați că primim amendă că am sunat la 112, după ce am sunat prima oară la 0256402111 la iPJ Timis care mi-a închis de două ori telefonul. Scuze de deranj dragă IPJ Timiş.
Poliția este în slujba cetățeanului? Glumeşti…
“, a scris Stefan Iulian Cojocnean pe contul sau de Facebook

Cea mai buna oferta la Manuale. Reduceri + dublu puncte de fidelitate + vouchere cadou!

Chiar este România sat fara caini? Un român care a anuntat prezenta unor imigranti ilegali a fost amenintat cu amenda de catre un politist

“Acum, in timp ce scriam aceste rânduri, m-a sunat politistul de la Videle, căruia i-am spus că reuşit să ma tureze cu amenințarea lui că voi fi pasibil de amendă că am sunat la 112.
Mi-a spus că m-a cercetat şi că nu îmi va da amendă că totuşi am făcut bine, mi-am făcut datoria, dar să nu mai sun la 112.
Cei 30 de refugiati care sunt în vagonul 2 se îndreaptă şi sunt deja aşteptați la Centrul de refugiati de la Timişoara.
Nu mai am incredere în poliție după ce doi polițişti de frontieră din Arad treceau ilegal migranții şi pe bani, şi un agent sef principal îmi spune că sunt pasibil de amendă că imi fac datoria.
Am o intrebare retorică: Pe cine am tot deranjat că îmi fac datoria…şi de ce naiba sunt lasați migrantii să meargă la Timişoara?”, a mai adaugat Stefan Iulian Cojocnean intr-o postare de pe contul sau de Facebook Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]