libris.ro

Antiromânul Dan Alexe, agresat la Bruxelles: „România se situeaza printre țările cu orașele cele mai sigure din Europa și din lume”

Antiromânul Dan Alexe, agresat la Bruxelles: „România se situeaza printre țările cu orașele cele mai sigure din Europa și din lume”

Antiromânul Dan Alexe, agresat la Bruxelles: „România se situeaza printre țările cu orașele cele mai sigure din Europa și din lume”.

Scriitorul Dan Alexe este deja recunoscut atat pentru aversiunea pentru ceea ce el numeste „dacopatie” cat si cea la adresa neamului românesc, pe care il batjocoreste in fel si chip prin aproape toate cartile pe care le publica.

Numai ca paradoxul face ca la Bruxelles tocmai niste tigani sa-i fi aplicat o corectie fizica scriitorului, intr-o incercare de a-l deposeda de laptopul pe care il avea la el.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Dupa ce a ridicat in slavi civilizatia occidentala si persiflat cu aproape orice ocazie România, scriitorul Dan Alexe pare acum a avea o adevarata revelatie, descoperind ca România este mai degraba una dintre tarile cu cele mai sigure orase din Europa si din lume.

Antiromânul Dan Alexe, agresat la Bruxelles: „România se situeaza printre țările cu orașele cele mai sigure din Europa și din lume”

Despre una dintre cartile antiromânesti publicate de catre Dan Alexe, intitulata “Dacopatia și alte rătăciri românești”, prof. Dr. Mihai Popescu declara: 

 „Dușmănia, ranchiuna, batjocura sunt elementele care îi definesc atitudinea față de cultura românească și istoria românilor.”

”În București poți să te pupi noaptea cu iubita în Cișmigiu, fără teama de a fi agresat. În Bruxelles o să fiți violați amândoi. România se situeaza printre țările cu orașele cele mai sigure din Europa și din lume. Romania se apropie de nivelul zero al omorurilor comise cu arme de foc. Tocmai am aflat, participând la montajul sonor al unui film, că cel mai bun sunet pentru un pumn în față, la cinema, este să înregistrezi plesnind, într-o odaie rece, un biftec crud izbit pe o masă de lemn. Profesioniștii spun că doar aia sună ca un pumn în față.

Acum, uitați cum e, totul e doar un efect sonor. Un pumn în față de fapt nu sună a nimic. M-am bătut cu niște țigani la miezul nopții în Bruxelles acum câteva nopți. Tânjeau la sacul meu cu computerul. Pe unul l-am mușcat de față. Am salvat computerul, în care scriu acum. Țiganii au fugit. M-am bătut urât. Să nu uităm că puteam fi în metroul Maelbeek anul trecut când s-au aruncat ăia în aer. Între timp, mi s-a propus să joc în Rocky 11, sau la ce episod s-a ajuns.”,  a scris Dan Alexe pe Facebook, potrivit dcnews.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info