RSS
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Antiromânul Dan Alexe, agresat la Bruxelles: “România se situeaza printre țările cu orașele cele mai sigure din Europa și din lume”

Print Friendly, PDF & Email

Antiromânul Dan Alexe, agresat la Bruxelles: “România se situeaza printre țările cu orașele cele mai sigure din Europa și din lume”.

Scriitorul Dan Alexe este deja recunoscut atat pentru aversiunea pentru ceea ce el numeste “dacopatie” cat si cea la adresa neamului românesc, pe care il batjocoreste in fel si chip prin aproape toate cartile pe care le publica.

Numai ca paradoxul face ca la Bruxelles tocmai niste tigani sa-i fi aplicat o corectie fizica scriitorului, intr-o incercare de a-l deposeda de laptopul pe care il avea la el.

Dupa ce a ridicat in slavi civilizatia occidentala si persiflat cu aproape orice ocazie România, scriitorul Dan Alexe pare acum a avea o adevarata revelatie, descoperind ca România este mai degraba una dintre tarile cu cele mai sigure orase din Europa si din lume.

Antiromânul Dan Alexe, agresat la Bruxelles: “România se situeaza printre țările cu orașele cele mai sigure din Europa și din lume”

Despre una dintre cartile antiromânesti publicate de catre Dan Alexe, intitulata “Dacopatia și alte rătăciri românești”, prof. Dr. Mihai Popescu declara: 

 „Dușmănia, ranchiuna, batjocura sunt elementele care îi definesc atitudinea față de cultura românească și istoria românilor.”

”În București poți să te pupi noaptea cu iubita în Cișmigiu, fără teama de a fi agresat. În Bruxelles o să fiți violați amândoi. România se situeaza printre țările cu orașele cele mai sigure din Europa și din lume. Romania se apropie de nivelul zero al omorurilor comise cu arme de foc. Tocmai am aflat, participând la montajul sonor al unui film, că cel mai bun sunet pentru un pumn în față, la cinema, este să înregistrezi plesnind, într-o odaie rece, un biftec crud izbit pe o masă de lemn. Profesioniștii spun că doar aia sună ca un pumn în față.

Acum, uitați cum e, totul e doar un efect sonor. Un pumn în față de fapt nu sună a nimic. M-am bătut cu niște țigani la miezul nopții în Bruxelles acum câteva nopți. Tânjeau la sacul meu cu computerul. Pe unul l-am mușcat de față. Am salvat computerul, în care scriu acum. Țiganii au fugit. M-am bătut urât. Să nu uităm că puteam fi în metroul Maelbeek anul trecut când s-au aruncat ăia în aer. Între timp, mi s-a propus să joc în Rocky 11, sau la ce episod s-a ajuns.”,  a scris Dan Alexe pe Facebook, potrivit dcnews.ro


Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

Activitatea noastră poate fi susținută și îmbunătățită prin finanțarea acțiunilor pe care le desfășurăm. Dacă apreciați ceea ce facem și ce încercăm să facem și pe viitor, puteți contribui prin donații:
Cont in LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
Cont in EURO: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22

Donatii prin PayPal

Alege valuta

Indroduceti sumaComentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline