Prima Universitate Politică a partidelor naţionaliste, un succes!

Prima Universitate Politică a partidelor naţionaliste, un succes!

Prima Universitate Politică a partidelor Noua Dreaptă, România Unită şi România Mare, reunite în Alianţa politică „Blocul Identităţii Naţionale în Europa” (BINE), a avut loc în perioada 15-17 septembrie în staţiunea Mamaia.

Manifestarea, organizată de filiala Noua Dreaptă Constanţa, a adunat laolaltă membri ai organizaţiilor de tineret ale celor trei partide dar şi lideri naţionali, între care domnul Radu Comănici, vicepreşedintele Partidului România Mare (PRM), domnul Emanoel Andronache, preşedintele filialei judeţene PRM Hunedoara, domnul Gheorghe Serendac, preşedintele filialei PRM Făgăraş, domnii Alexandru Năstase şi Dorin George Lala, vicepreşedinte, respectiv secretar general al Partidului Noua Dreaptă şi domnul avocat Tudor Ionescu, preşedintele Partidului Noua Dreaptă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Prima Universitate Politică a partidelor naţionaliste, un succes!

Participanţii la prima Universitate Politică a partidelor naţionaliste din România au îmbinat armonios în cele 3 zile activităţile politice cu cele sportive şi culturale, ziua de vineri fiind dedicată activităţilor sportive şi recreative, ziua de sâmbătă trainingurilor şi workshop-urilor politice iar ziua de duminică participării la Liturghie şi vizitării muzeelor Marinei şi a muzeului de Istorie şi Arheologie Constanţa.

Atunci când partidele parlamentare sunt măcinate de certuri şi tensiuni, naţionaliştii strâng rândurile si demonstrează pe zi ce trece că pot acţiona împreună, obiectivele Universităţii Politice fiind stabilirea strategiilor electorale şi de comunicare pentru alegerile prezidenţiale şi europarlamentare din 2019, locale şi parlamentare din 2020, mobilizarea membrilor şi simpatizanţilor pentru referendumul pentru ocrotirea familiei, stoparea valului imigraţionist care ameninţă România şi crearea Departamentului Centenar al Alianţei politice BINE, care va iniţia seria acţiunilor dedicate aniversării Marii Uniri.

Sursa: comunicat de presa nouadreapta.org

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Un grup de români a luat parte la Congresul Carpaților, organizat de catre Vlahii din Polonia

mar sept. 19 , 2017
Un grup de români a luat parte la Congresul Carpaților, organizat de catre Vlahii din Polonia La Congresul Carpaților, o ampla manifestare organizata de catre vlahii crescatori de ovine din Polonia la sfarsitul lunii august a acestui an, a participat si un grup format din 96 de români care a putut lua […]
Un grup de români a luat parte la Congresul Carpaților, organizat de catre Vlahii din Polonia, Foto: OX.PL

Poate vă place și:

libris.ro