libris.ro

România va participa, în premieră, la Jocurile Invictus, cea mai mare competiţie internaţională destinată militarilor răniţi pe front

România va participa, în premieră, la Jocurile Invictus, cea mai mare competiţie internaţională destinată militarilor răniţi pe front

România va participa, în premieră, la Jocurile Invictus, cea mai mare competiţie internaţională destinată militarilor răniţi pe front.

Televiziunea Nationala din România va difuza in exlcusivitate imagini de la cea mai mare competitie internationala dedicata militarilor raniti in teatrele de razboi: Jocurile Invictus – Canada 2017.

TVR a deplasat o echipa speciala la Toronto pentru a urmari românii care ne reprezinta tara in aceasta competitie internationala.De altfel, România participa pentru prima data la aceasta comptetitie.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Intre 23 si 30 septembrie, la Toronto, in Canada, va avea loc cea de-a treia editie a Invictus Games (n.r. Jocurile Invictus). Pentru prima oara, printre cei 550 de competitori apartinand celor 17 tari participante  se vor afla si 15 români. Pentru desfasurarea in cele mai bune conditii ale acestei competitii internationale care reuneste nu mai putin de 12 probe sportive, organizatorii au mobilizat 1500 de voluntari.

Sunt eroi care au luptat pe frontul împotriva terorismului, pentru libertatea noastră. Au fost răniţi, dar au reuşit să treacă peste experienţa teribilă a războiului şi să ia viaţa de la capătSunt oameni care au rămas cu dizabilităţi, dar nu şi-au pierdut credinţa, iar acum sportul îi ajută să se recupereze fizic şi psihic. Sunt cei de la care învăţăm să nu ne dăm bătuţi şi să fim mai buni, cu fiecare zi”, a declarat Alina Grigore, jurnalist TVR, la plecarea delegaţiei.

Pentru cei care doresc să susţină participarea eroilor români la Invictus Games Toronto 2017, conturile dedicate proiectului Invictus Games Toronto 2017, deschise de Asociaţia de Caritate din Armata României „Camarazii”, la BCR, sucursala Izvor, sunt:

RO41RNCB0081101381270010, în lei

RO63RNCB0081101381270002, în euro.

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info