RSS
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

România va participa, în premieră, la Jocurile Invictus, cea mai mare competiţie internaţională destinată militarilor răniţi pe front

Print Friendly, PDF & Email

România va participa, în premieră, la Jocurile Invictus, cea mai mare competiţie internaţională destinată militarilor răniţi pe front.

Televiziunea Nationala din România va difuza in exlcusivitate imagini de la cea mai mare competitie internationala dedicata militarilor raniti in teatrele de razboi: Jocurile Invictus – Canada 2017.

TVR a deplasat o echipa speciala la Toronto pentru a urmari românii care ne reprezinta tara in aceasta competitie internationala.De altfel, România participa pentru prima data la aceasta comptetitie.

Intre 23 si 30 septembrie, la Toronto, in Canada, va avea loc cea de-a treia editie a Invictus Games (n.r. Jocurile Invictus). Pentru prima oara, printre cei 550 de competitori apartinand celor 17 tari participante  se vor afla si 15 români. Pentru desfasurarea in cele mai bune conditii ale acestei competitii internationale care reuneste nu mai putin de 12 probe sportive, organizatorii au mobilizat 1500 de voluntari.

Sunt eroi care au luptat pe frontul împotriva terorismului, pentru libertatea noastră. Au fost răniţi, dar au reuşit să treacă peste experienţa teribilă a războiului şi să ia viaţa de la capătSunt oameni care au rămas cu dizabilităţi, dar nu şi-au pierdut credinţa, iar acum sportul îi ajută să se recupereze fizic şi psihic. Sunt cei de la care învăţăm să nu ne dăm bătuţi şi să fim mai buni, cu fiecare zi”, a declarat Alina Grigore, jurnalist TVR, la plecarea delegaţiei.

Pentru cei care doresc să susţină participarea eroilor români la Invictus Games Toronto 2017, conturile dedicate proiectului Invictus Games Toronto 2017, deschise de Asociaţia de Caritate din Armata României „Camarazii”, la BCR, sucursala Izvor, sunt:

RO41RNCB0081101381270010, în lei

RO63RNCB0081101381270002, în euro.

 


Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

Activitatea noastră poate fi susținută și îmbunătățită prin finanțarea acțiunilor pe care le desfășurăm. Dacă apreciați ceea ce facem și ce încercăm să facem și pe viitor, puteți contribui prin donații:
Cont in LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
Cont in EURO: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22

Donatii prin PayPal

Alege valuta

Indroduceti sumaComentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline