RSS
TwitterFacebookPinterest

Sorin Iacoban a adus inca o competitie internationala de sah pentru copii si juniori in Romania

Sorin Iacoban a adus inca o competitie internationala de sah pentru copii si juniori in Romania

La Mamaia au fost deschise de catre prim-vicepresedintele Federatiei Internationale de sah (FIDE), Georgios Makropoulos, Campionatele Europene individuale de sah pentru copii si juniori.

Iata ca presedintele Federatiei Române de sah, domnul Sorin Iacoban, aduce in Romania inca o competitie internationala de sah, spre incantarea copiilor si adolescentilor pasionati de acest minunat sport al mintii.

In cadrul festivitatii de deschidere, au rostit scurte alocutiuni presedintele Federatiei Române de sah, domnul Sorin Iacoban, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Român, Mihai Covaliu, primarul Constantei, domnul Decebal Fagadau, precum si alte personalitati ale sahului romanesc si international.

Cumpara de minim 250 de lei si primesti CADOU un rucsac!

Sorin Iacoban a adus inca o competitie internationala de sah pentru copii si juniori in Romania

Dupa intonarea imnului de stat al Romaniei, au fost prezentate cele 48 de steaguri ale tarilor reprezentate de catre participantii la acest concurs international.

“Competitiile sunt organizate sub egida Federatiei Europene de sah de ACS Mind Games & Events reprezentata de Elena Cristian, organizator international, cu sprijinul Federatiei Române de sah, în colaborare cu Primaria Constanta, Consiliul Judetean Constanta si Asociatia Judeteana de sah Constanta.

Legat de semnificaţiile deosebite ale CE de la Mamaia , Baratosi Daniel – antrenor ne-a declarat, cu mare amabilitate:”

,, Astept cu mare nerabdare Campionatul European individual de sah pentru juniori de la Mamaia deoarece este un prilej bun si o experienta extraordinara pentru a ne masura fortele cu jucatori de talie internationala. Şi pentru acest lucru noi ne-am pregatit intens de-a lungul anului!,,, se arata intr-un comunicat al BIROULUI DE PRESĂ AL CAMPIONALTULUI EUROPEAN INDIVIDUAL DE ŞAH PENTRU JUNIORI, MAMAIA, EDIŢIA 2017

Sursa: Glasul.info

 


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info