libris.ro

Viktor Orban, „eroul antioccidental” crescut in pepiniera sorosista?

Viktor Orban, „eroul antioccidental” crescut in pepiniera sorosista?

Viktor Orban, „eroul antioccidental” crescut in pepiniera sorosista?

La fel ca multe personaje de pe scena politica europeana si chiar de pe cea romaneasca, Viktor Orban este culmea, una dintre primele creatii a lui Soros de prin pusta ungara. Dintr-un tanar care se ingrijea de cresterea porcilor si se spala la lighean, laboratoarele ideologice ale lui George Soros l-au propulsat in fruntea politicii maghiare.

Insa cel putin in aparenta, Viktor Orban nu pare a fi un personaj obedient precum molustele din politica romaneasca, manifestandu-si o puternica personalitate si sustinandu-si cu patos propriile opinii si convingeri.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Totusi, este cunoscut faptul ca pepinierele lui Soros faceau o selectie riguroasa si nu acceptau chiar pe oricine in cadrul acestor laboratoare ideologice concepute sa nasca o noua revolutie neomarxista pe continentul european.

Viktor Orban, „eroul antioccidental” crescut in pepiniera sorosista?

In Romania de pilda, este cunoscut faptul ca pepinierele sorosiste au recrutat inca de imediat de dupa ’89 sange tanar din randul progeniturilor fostilor nomenclaturisti, prioritate avand cei cu inclinatie spre o ideologie de tip neobolsevic sau cei care se consacrasera deja prin organizatiile UTC-iste din tara.

Care o fi fost insa criteriul principal pentru care Viktor Orban a fost eligibil pentru a fi crescut in pepinerele lui Soros ca pe o viitoare speranta a politicii care sa-i satisfaca toate dorintele controversatului miliardar american, nascut la Budapesta?

Sa fie cu adevarat Viktor Orban un erou antioccidental care sa lupte pentru drepturile Europei Centrale si de Est? Dar daca asta nu este decat o masca, asa dupa cum spune opozitia politica din Ungaria, iar Orban ar fi un agent dublu care face un joc geostrategic extrem de periculos pentru natiunea ungara?

Cu ceva vreme in urma, omul de afaceri Lajos Simicska a declarat că Viktor Orban a oferit informații despre el serviciilor secrete comuniste cu cunoștința sa în timp ce urmau amândoi serviciul militar în anii ’80 și că documentele care ar dovedi acest lucru s-ar afla la autoritățile ruse, acuzații despre care premierul ungar a spus că sunt motivate de „ură”, relatează MTI.

Intr-un interviu publicat de catre blogul Mandiner, Simicska a spus ca autoritațile comuniste l-au pus sub urmarire și, cand era in armata, i s-a aratat „un teanc gros de hartii”. Orban i-ar fi spus de bunavoie ca scrie rapoarte despre el, iar ei discutau despre ce ar trebui sa includa acestea, a precizat omul de afaceri.

Dupa ce și-au incheiat serviciul militar, Orban i-a spus ca  autoritațile comuniste „au incercat sa-l coopteze, dar ca el le-a refuzat”. Simicska a mai declarat ca l-a crezut atunci pe Orban, dar ca acum nu mai știe ce sa creada.

„Faptele vorbesc de la sine. Toate informațiile sunt disponibile”, a declarat Viktor Orban presei. El s-a declarat „intristat” ca „nemulțumirile personale pot face pe cineva sa se coboare atat de jos”. Orban a mai afirmat ca nu el vede niciun sens in a crea un „circ” in politica ungara și ca, in afara de prezentarea faptelor, nu vrea sa se angajeze in asemenea dispute.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info