La Carei, românii au ajuns sa fie aratati cu degetul pentru ca se organizeaza cu scopul de a pregati Centenarul Marii Uniri!

La Carei, românii au ajuns sa fie aratati cu degetul pentru ca se organizeaza cu scopul de a pregati Centenarul Marii Uniri! Si nu de catre oricine, ci chiar de catre un angajat din administratia publica locala a municipiului Carei, respectiv consilierul personal al primarului.

22 Septembrie 2017, BuletindeCarei.ro: “Instigări împotriva unui eveniment cultural de amploare din judeţ”

Oare de ce tot instigă conducerea Primariei Carei  etniile ce alcătuiesc frumosul şi cochetul oras Carei prin actiuni discriminatorii? Ce rost au toate actiunile de deturnare a adevărului istoric  pe plan local? Să fie o incercare de abatere a atentiei careienilor de la  realitătile  economice din administratia locala?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Curios este faptul că nici despre Raportul Camerei  de Conturi Satu Mare nu a fost făcută nici o referire desi acesta a fost pe masa primarului şi constata la Primăria Carei o pagubă de peste 5,77 milioane de lei.

La Carei, românii au ajuns sa fie aratati cu degetul pentru ca se organizeaza cu scopul de a pregati Centenarul Marii Uniri!

Istoria falsificată nu este un fapt deranjant pentru Primăria Carei? Renovarea unei săli festive din institutia Primaria Carei, cu bani publici, din care lipsesc personalitătile românesti nu deranjează?

Cu sigurantă că omul de rând nu a contribuit la eliminarea simbolurilor româneşti dintr-o sala a institutiei guvernamentale Primaria Carei. Omul de rând de orice etnie îşi plăteşte constiincios taxele si impozitele locale  şi se preocupă  de găsirea unui loc de muncă  mai bun nu  de omiterea  simbolurilor româneşti din  sălile primăriei.

De ce consilierul personal al primarului instigă cititorii de limbă maghiară impotriva unei activităti de amploare din oraş si la care primarul nu a dorit sa fie partener? Deranjează doar evenimentele de amploare româneşti? Printre imagini am identificat cu stupoare inclusiv articolul care contine un comunicat  privind constituirea unei aliante din asociatii culturale sătmărene pentru o mai bună organizare a Centenarului Marii Uniri in judetul Satu Mare.  Am ajuns sa fim aratati cu degetul pentru ca ne organizam  pentru a pregati cat mai bine Centenarul Marii Uniri!

Cititi intreg articolul pe BuletindeCarei.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Ideologie a la CTP: „Oamenii fac copii când au un grad ridicat de insatisfacție in legătură cu propria lor existență”

vin sept. 22 , 2017
Ideologie a la CTP: „Oamenii fac copii când au un grad ridicat de insatisfacție in legătură cu propria lor existență”. Ne-am cam obisnuit deja cu politica editoriala “neobisnuita” a celor de la Digi24, de inspiratie neomarxista, pe alocuri chiar si cu mici dar grave accente de bolsevism, insa aparitia lui Cristian […]
CTP: „Oamenii fac copii când au un grad ridicat de insatisfacție in legătură cu propria lor existență”, Foto original: Digi 24

Poate vă place și:

libris.ro