Klaus Iohannis: „În România avem…

"Iohannis: „În Român…

Ce au fost și pentru ce erau pre…

Divizia Secuiască&nb…

O acuzație care ar distruge-o pe…

"Istoricul Marius Op…

Comemorarea unui erou care s-a j…

„Colonelul Paulian …

Demisii în lanț de la GDS din ca…

După ce fostul dețin…

Daniel Morar nu vrea în aceeași …

Unul dintre judecăto…

Politica lui Andrei Caramitru: "…

Tragedia unui copil …

Aurelian Pavelescu: Brucan și So…

Batjocura de marți, …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

La Carei, românii au ajuns sa fie aratati cu degetul pentru ca se organizeaza cu scopul de a pregati Centenarul Marii Uniri!

Print Friendly, PDF & Email

La Carei, românii au ajuns sa fie aratati cu degetul pentru ca se organizeaza cu scopul de a pregati Centenarul Marii Uniri! Si nu de catre oricine, ci chiar de catre un angajat din administratia publica locala a municipiului Carei, respectiv consilierul personal al primarului.

22 Septembrie 2017, BuletindeCarei.ro: “Instigări împotriva unui eveniment cultural de amploare din judeţ”

Oare de ce tot instigă conducerea Primariei Carei  etniile ce alcătuiesc frumosul şi cochetul oras Carei prin actiuni discriminatorii? Ce rost au toate actiunile de deturnare a adevărului istoric  pe plan local? Să fie o incercare de abatere a atentiei careienilor de la  realitătile  economice din administratia locala?

Curios este faptul că nici despre Raportul Camerei  de Conturi Satu Mare nu a fost făcută nici o referire desi acesta a fost pe masa primarului şi constata la Primăria Carei o pagubă de peste 5,77 milioane de lei.

La Carei, românii au ajuns sa fie aratati cu degetul pentru ca se organizeaza cu scopul de a pregati Centenarul Marii Uniri!

Istoria falsificată nu este un fapt deranjant pentru Primăria Carei? Renovarea unei săli festive din institutia Primaria Carei, cu bani publici, din care lipsesc personalitătile românesti nu deranjează?

Cu sigurantă că omul de rând nu a contribuit la eliminarea simbolurilor româneşti dintr-o sala a institutiei guvernamentale Primaria Carei. Omul de rând de orice etnie îşi plăteşte constiincios taxele si impozitele locale  şi se preocupă  de găsirea unui loc de muncă  mai bun nu  de omiterea  simbolurilor româneşti din  sălile primăriei.

De ce consilierul personal al primarului instigă cititorii de limbă maghiară impotriva unei activităti de amploare din oraş si la care primarul nu a dorit sa fie partener? Deranjează doar evenimentele de amploare româneşti? Printre imagini am identificat cu stupoare inclusiv articolul care contine un comunicat  privind constituirea unei aliante din asociatii culturale sătmărene pentru o mai bună organizare a Centenarului Marii Uniri in judetul Satu Mare.  Am ajuns sa fim aratati cu degetul pentru ca ne organizam  pentru a pregati cat mai bine Centenarul Marii Uniri!

Cititi intreg articolul pe BuletindeCarei.ro


Donatii prin PayPal

Alege valuta

Indroduceti suma


Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
Comodo SSL

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Transport GRATUIT la peste 50 lei! -50% la 2.000 de titluri