libris.ro

Ideologie a la CTP: „Oamenii fac copii când au un grad ridicat de insatisfacție in legătură cu propria lor existență”

Ideologie a la CTP: „Oamenii fac copii când au un grad ridicat de insatisfacție in legătură cu propria lor existență”

Ideologie a la CTP: „Oamenii fac copii când au un grad ridicat de insatisfacție in legătură cu propria lor existență”.

Ne-am cam obisnuit deja cu politica editoriala „neobisnuita” a celor de la Digi24, de inspiratie neomarxista, pe alocuri chiar si cu mici dar grave accente de bolsevism, insa aparitia lui Cristian Tudor Popescu la acest post de televiziune iese de multe ori cu mult din tiparele ideii de televiziune si aduce mai mult a circ sau bodega unde sunt stranse toate specimenele pline de „insatisfacție in legătură cu propria lor existență”.

In lupta lor impotriva familiei naturale, normale, asa cum o cunoastem cu totii pana la acest moment, propagandistii neomarxismului din presa mainstream din Romania sunt in stare uneori sa debiteze niste elucubratii de toata jena.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Ideologie a la CTP: „Oamenii fac copii când au un grad ridicat de insatisfacție in legătură cu propria lor existență”

Iata ce a putut sa mai spuna nefericitul care crede ca le stie pe toate in viata, la postul de televiziune Digi 24:

„Copiii se fac pentru părinți. Dacă îmi spuneți mie că cei care fac copii au în cap perpetuarea speciei sau demografia României… O să vă spun ceva greu de înghițit. Oamenii fac copii când au un grad ridicat de insatisfacție în legătură cu propria lor existență în această viață.

Când oamenii au o viaţă foarte încărcată, foarte completă profesional, sentimental, personal, nu mai simt nevoia să facă copii. Cei care fac copii mulţi sunt săraci, nemulțumiți în raport cu societatea, care nu au reuşit să realizeze lucrurile pe care le-au dorit şi încearcă să trasfere ratarea lor copiilor: să facă el/ea ce nu am făcut eu, să aibă el/ea ce nu am avut eu şi mai ales să am un sprijin la bătrâneţe.”, (sursa)

Enormitatile afirmate de catre CTP la Digi24 au fost repede taxate de catre internauti, iar printre cele mai savuroase comentarii se numara si acesta, al unui roman care spune ca si-a pierdut pana si putina urma de respect pe care o mai avea fata de acest jurnalist:

„Ieri la GIGI 24 il urmaream pe CTP – Cristian Tudor Popescu, care din cand in cand da cu batul in balta sau cu mucii in fasole…de data asta….zice domnul asta din ce in ce mai uscat de cata rautate are in el…ca „numai oamenii saraci si refulati fac copiii si ca neimplinirea profesionala si de viata face pe oameni sa aiba copii..” – citat aproximativ….pai nene, daca nu ai tu plozi ca probabil esti impotent si ai coaiele neproductive, la cata rautate ai in chelie…nu te da tu mare ca stii totul pe lumea asta…ei afla CTP-ule ca or fi si studii din care citezi tu ca un robotel, dar mai afla ca oamenii fac copii din dragoste si iubire nu sa le continuie esuarile si visurile ci pentru bucuria de a fi, a unei noi vieti pe pamant….ceea ce crezi tu este invechit si neadevarat! Cand ai ras ultima data de nazbatiile unui copil CTP-ule? Sau cand ai privit in ochi un copil? Du-te ma si sinucide-te! Degeaba esti… aveam un respect….oleaca..acum mi-a pierit…deformatorule de opinie!”, a poastat Iulian Gavriluta pe contul sau de Facebook 

Sursa: Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info