Societate

Ideologie a la CTP: „Oamenii fac copii când au un grad ridicat de insatisfacție in legătură cu propria lor existență”

Ideologie a la CTP: „Oamenii fac copii când au un grad ridicat de insatisfacție in legătură cu propria lor existență”.

Ne-am cam obisnuit deja cu politica editoriala „neobisnuita” a celor de la Digi24, de inspiratie neomarxista, pe alocuri chiar si cu mici dar grave accente de bolsevism, insa aparitia lui Cristian Tudor Popescu la acest post de televiziune iese de multe ori cu mult din tiparele ideii de televiziune si aduce mai mult a circ sau bodega unde sunt stranse toate specimenele pline de „insatisfacție in legătură cu propria lor existență”.

In lupta lor impotriva familiei naturale, normale, asa cum o cunoastem cu totii pana la acest moment, propagandistii neomarxismului din presa mainstream din Romania sunt in stare uneori sa debiteze niste elucubratii de toata jena.

Ideologie a la CTP: „Oamenii fac copii când au un grad ridicat de insatisfacție in legătură cu propria lor existență”

Iata ce a putut sa mai spuna nefericitul care crede ca le stie pe toate in viata, la postul de televiziune Digi 24:

„Copiii se fac pentru părinți. Dacă îmi spuneți mie că cei care fac copii au în cap perpetuarea speciei sau demografia României… O să vă spun ceva greu de înghițit. Oamenii fac copii când au un grad ridicat de insatisfacție în legătură cu propria lor existență în această viață.

Când oamenii au o viaţă foarte încărcată, foarte completă profesional, sentimental, personal, nu mai simt nevoia să facă copii. Cei care fac copii mulţi sunt săraci, nemulțumiți în raport cu societatea, care nu au reuşit să realizeze lucrurile pe care le-au dorit şi încearcă să trasfere ratarea lor copiilor: să facă el/ea ce nu am făcut eu, să aibă el/ea ce nu am avut eu şi mai ales să am un sprijin la bătrâneţe.”, (sursa)

Enormitatile afirmate de catre CTP la Digi24 au fost repede taxate de catre internauti, iar printre cele mai savuroase comentarii se numara si acesta, al unui roman care spune ca si-a pierdut pana si putina urma de respect pe care o mai avea fata de acest jurnalist:

„Ieri la GIGI 24 il urmaream pe CTP – Cristian Tudor Popescu, care din cand in cand da cu batul in balta sau cu mucii in fasole…de data asta….zice domnul asta din ce in ce mai uscat de cata rautate are in el…ca „numai oamenii saraci si refulati fac copiii si ca neimplinirea profesionala si de viata face pe oameni sa aiba copii..” – citat aproximativ….pai nene, daca nu ai tu plozi ca probabil esti impotent si ai coaiele neproductive, la cata rautate ai in chelie…nu te da tu mare ca stii totul pe lumea asta…ei afla CTP-ule ca or fi si studii din care citezi tu ca un robotel, dar mai afla ca oamenii fac copii din dragoste si iubire nu sa le continuie esuarile si visurile ci pentru bucuria de a fi, a unei noi vieti pe pamant….ceea ce crezi tu este invechit si neadevarat! Cand ai ras ultima data de nazbatiile unui copil CTP-ule? Sau cand ai privit in ochi un copil? Du-te ma si sinucide-te! Degeaba esti… aveam un respect….oleaca..acum mi-a pierit…deformatorule de opinie!”, a poastat Iulian Gavriluta pe contul sau de Facebook 

Sursa: Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

4 zile ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

4 zile ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

6 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

6 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

o săptămână ago