libris.ro

Premierul Orban si ministrul de interne Pintér au fost acuzati ca au luat mita de la mafie in anii ’90

Premierul Orban si ministrul de interne Pintér au fost acuzati ca au luat mita de la mafie in anii ’90

Premierul Orban si ministrul de interne Pintér au fost acuzati ca au luat mita de la mafie in anii ’90.

Mass-media din Rusia a dezvaluit recent ca prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban, a acceptat mita din partea mafiei ruse din anii 1990, iar acelasi lucru l-a facut si actualul său ministru interne, Sandor Pinter, potrivit atlatszo.hu.

Afirmatiile facute in presa rusa, preluate si de catre presa de opozitie din Ungaria, nu sunt unele noi, insa povestea poate fi legată de relațiile prietenoase ale lui Orban cu guvernul lui Vladimir Putin.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Potrivit informatiilor vehiculate in mass media din Rusia, nu numai că Orban a acceptat bani, ba există pana si dovezi care confirma acest lucru, lăsându-l expus la șantaj. Astfel, o poveste care datează de mai mult de 20 de ani a reapărut și creează motive pentru speculații, readucand in discutie motivul pentru care Viktor Orban si-a tradat „binefacatorul” (n.r. George Soros) care l-a scos din mizerie si l-a propulsat in varful  politicii maghiare.

Jurnalistul german de investigație Jurgen Roth a publicat recent o carte care explorează intersectarea politicii și a criminalității.O poveste menționează un tânăr politician sub acoperire din Ungaria care acceptă o mită considerabilă din partea retelei de crima organizată rusească, prin intermediari. Deși Roth nu a numit persoana în cartea sa, Russia’s Insider a afirmat că persoana în cauză nu este altcineva decât prim-ministrul maghiar Viktor Orban. Suspiciunile au fost confirmate ulterior de catre Roth însuși, precum și de un jurnalist de la Atlatszo.hu, care a înregistrat inainte un interviu care a condus la aceeași concluzie.

Acest incident din trecut este perceput ca fiind cu adevarat  fundamentul noii prietenii a lui Orban cu Federatia Rusa, activata in vazul intregii lumi chiar în momentul sancțiunilor care au fost impuse ca răspuns la agresiunea Ucrainei.

Abia recent presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, a intreprins o vizita la Budapesta, mimand un spectacol al prieteniei nemarginite. Explicatia pe care o da Russia’s Insider referitor la aceasta vizita atat de tarzie facuta la Budapesta, este faptul ca rusii nu au vrut sa-si compromita „partenerul” maghiar si modul cum acesta a fost convins sa accepte acest parteneriat.

Atlatszo.hu a primit permisiunea lui Roth de a traduce și publica capitolul relevant din cartea sa.

 

 

 

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info