Remus Borza: "Mă contrariază bug…

"C’est fini la comed…

Propaganda secesionistă, tot mai…

Continuă promovarea …

Mihai Tîrnoveanu: Românii din Ha…

"Brețcu, 9 martie 20…

Cătălin Ivan: "PE nu a reușit să…

Propagandă găunoasă …

PLUS va lupta cu flatulațiile pr…

"Bolșevicăraia" USR-…

Angel Popescu: "Ungurii au încep…

Domnul Angel Popescu…

Nădășenii solicită sprijinul tut…

Cazul Nadăș e depart…

Colonelul (r) Ion Petrescu, anal…

Editorialist și anal…

Invitație la lectură: "Victims o…

Întrebare: Care este…

"#Șîeu" m-am fraierit! De-acum f…

Se dovedește într-ad…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Avem o misiune extrem de grea de îndeplinit. Speranță pentru Ozun, mângâiere si mărturisire pentru Vârghiș

Print Friendly, PDF & Email

Avem o misiune extrem de grea de îndeplinit. Speranță pentru Ozun, mângâiere si mărturisire pentru Vârghiș. Dumnezeu să ne ajute. 

La Ozun sunt 39 de copii care așteaptă costumele naționale, duminică,1 octombrie. Mai avem nevoie de 5920 de lei în contul BRD: RO 62BRDE080SV52855930800, Asociatia Calea Neamului (pentru euro se adaugă la cont, SWIFT BRDEROBU si adresa bancii: Poienelor, nr.2, bl.211, Brașov) sau în Pay Pal (mihaitirnoveanu16@gmail.com) pentru acest obiectiv și de încă 2000 lei pentru tot ce trebuie pentru Troița de la Vârghiș ce se va amplasa și sfinți după 15 octombrie. Straiele naționale pentru copii costă 10920.

În cont avem până acum aproape 5000 de lei.
Poate pentru mulți nu sunt sume mari, dar pentru noi cei care ne tot zbatem să facem câte una alta, sunt. Sunt banii de zi cu zi si pentru doamnele croitorese din Voinești Covasna care muncesc românește, ”vestiții” producători români pe care vreți cu toții să-i sprijiniți. Sunt cei care produc costume naționale românești tocmai în județul Covasna.

Avem o misiune extrem de grea de îndeplinit. Speranță pentru Ozun, mângâiere si mărturisire pentru Vârghiș

Dacă nici pe ei nu-i sprijiniți, atunci pe cine? Vă asigur că bineînțeles contribuția noastră personală este prezentă, ca de fiecare dată, la fiecare acțiune așa cum este firesc. Singuri însă nu putem face față. Fără o cât de mică jertfă consider că nu putem trece de la vorbă la faptă, mai ales acolo unde România este pusă sub semnul întrebării în fiecare zi, în Covasna si Harghita.

Dacă nu ne putem mobiliza pe acest spațiu atunci în zadar visăm la alte lucruri ”mari”. Dacă nu putem da un sprijin românesc clar celor o sută de mii de români din cele două județe atunci degeaba ne declarăm naționalisti. Părerea mea. Personal sunt însă încrezător, ca de fiecare dată, în puterea și inima acestui popor.

Doamne ajută!

Autor: Mihai Tîrnoveanu

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Transport GRATUIT la peste 50 lei! -50% la 2.000 de titluri