RSS
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Se încarcă...

Ideologul fecalei si al antiromanismului este propus Academiei Române pentru a primi o pensie viageră consistentă

Print Friendly, PDF & Email

Ideologul fecalei si al antiromanismului este propus Academiei Române de catre Uniunea Scriitorilor din România pentru a primi o pensie viageră consistentă.

Patapievici, vestitul ideolog al fecalei cunoscut la nivel international pentru mustele care ii dau tarcoale,mai cu seama atunci cand vorbeste despre poporul român, tocmai a fost propus Academiei Române pentru a primi o pensie viageră destul de consistenta, numita pompos “indemnizație de merit”, potrivit cotidianul.ro. S-ar zice ca in Republica Bolsevica România antiromanismul este inca recompensat pe masura. Curat murdar! 

Am trait decenii din viata in comunism, insa adevarata epoca bolsevica din Romania este abia acum! Antiromanismul este acum la mare cinste si recompensat pe banda rulanta, mai ceva decat in perioada cea mai neagra a comunismului din anii ’50.

Ideologul fecalei si al antiromanismului este propus Academiei Române pentru a primi o pensie viageră consistentă

Cei mai cumpliti si inversunati propagandisti antiromâni sunt rasplatiti cu functii sau posturi importante in administratia de stat sau li se pun la dispozitie resurse importante, atat in plan logistic cat si financiar.

Dupa ce si-a batut joc de români folosind fondurile ICR pentru a face de cele mai multe ori propaganda  antiromâneasca, Horia Roman Patapievici este propus acum Academiei Române pentru a fi recompensat pentru activitatea sa de ideolog al fecalei si de hulitor al lui Eminescu si al altor reprezentati de frunte ai culturii românesti, cu o pensie viageră consistentă, intitulata “indemnizație de merit”.

De la “feţe patibulare, ochi mohorîţi, maxilare încrîncenate , feţe urîte, guri vulgare, trăsături rudimentare” apartinand românilor nu l-ar deranja pe marele ideolog al fecalei, care a asemanat poporul român cu o balegă și limba română cu ceva ce ar trebui interzis, sa primeasca  “indemnizație de merit”?

Glasul.info


Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.
Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline