Ideologul fecalei si al antiromanismului este propus Academiei Române pentru a primi o pensie viageră consistentă

Ideologul fecalei si al antiromanismului este propus Academiei Române de catre Uniunea Scriitorilor din România pentru a primi o pensie viageră consistentă.

Patapievici, vestitul ideolog al fecalei cunoscut la nivel international pentru mustele care ii dau tarcoale,mai cu seama atunci cand vorbeste despre poporul român, tocmai a fost propus Academiei Române pentru a primi o pensie viageră destul de consistenta, numita pompos “indemnizație de merit”, potrivit cotidianul.ro. S-ar zice ca in Republica Bolsevica România antiromanismul este inca recompensat pe masura. Curat murdar! 

Am trait decenii din viata in comunism, insa adevarata epoca bolsevica din Romania este abia acum! Antiromanismul este acum la mare cinste si recompensat pe banda rulanta, mai ceva decat in perioada cea mai neagra a comunismului din anii ’50.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Cititi si: Ion Coja: “De ce ar trebui Patapievici ori scuipat, ori împușcat! Ori amândouă!”

Ideologul fecalei si al antiromanismului este propus Academiei Române pentru a primi o pensie viageră consistentă

Cei mai cumpliti si inversunati propagandisti antiromâni sunt rasplatiti cu functii sau posturi importante in administratia de stat sau li se pun la dispozitie resurse importante, atat in plan logistic cat si financiar.

Dupa ce si-a batut joc de români folosind fondurile ICR pentru a face de cele mai multe ori propaganda  antiromâneasca, Horia Roman Patapievici este propus acum Academiei Române pentru a fi recompensat pentru activitatea sa de ideolog al fecalei si de hulitor al lui Eminescu si al altor reprezentati de frunte ai culturii românesti, cu o pensie viageră consistentă, intitulata “indemnizație de merit”.

De la “feţe patibulare, ochi mohorîţi, maxilare încrîncenate , feţe urîte, guri vulgare, trăsături rudimentare” apartinand românilor nu l-ar deranja pe marele ideolog al fecalei, care a asemanat poporul român cu o balegă și limba română cu ceva ce ar trebui interzis, sa primeasca  “indemnizație de merit”?

Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Avem o misiune extrem de grea de îndeplinit. Speranță pentru Ozun, mângâiere si mărturisire pentru Vârghiș

lun sept. 25 , 2017
Avem o misiune extrem de grea de îndeplinit. Speranță pentru Ozun, mângâiere si mărturisire pentru Vârghiș. Dumnezeu să ne ajute.  La Ozun sunt 39 de copii care așteaptă costumele naționale, duminică,1 octombrie. Mai avem nevoie de 5920 de lei în contul BRD: RO 62BRDE080SV52855930800, Asociatia Calea Neamului (pentru euro se […]
Costume populare romanesti, Foto: Fandel Mihai

Poate vă place și:

libris.ro