libris.ro

Intre 23 septembrie si 1 octombrie 2017, Muzeul Unirii din IASI organizeaza simpozionul international „Monumentul — Traditie si Viitor”

Intre 23 septembrie si 1 octombrie 2017, Muzeul Unirii din IASI organizeaza simpozionul international „Monumentul — Traditie si Viitor”

Intre 23 septembrie si 1 octombrie 2017, Muzeul Unirii din IASI organizeaza simpozionul international „Monumentul — Traditie si Viitor”.

O noua editie a Simpozionului Internaţional „Monumentul – Tradiţie şi Viitor“ va fi organizata in capitala Moldovei de catre Complexul Muzeal National „Moldova” Iasi, cu sprijinul Consiliului Judetean Iasi, care ar urma sa contribuie cu un ajutor financiar de 10.000 de lei pentru buna desfasurare a evenimentului, potrivit bzi.ro

Cu ocazia celei de-a XIX-a editia a acestui simpozion international, se vor reuni specialisti din tara si din strainatate specializati in lucrari de conservare si restaurare ale monumentelor istorice, care vor vizita obiectivele istorice de prin judetul IASI. In cadrul acestui simpozion, sunt prezentate in fiecare an noile descoperiri, tehnici si tehnologii de conservare si restaurare a monumentelor istorice.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Intre 23 septembrie si 1 octombrie 2017, Muzeul Unirii din IASI organizeaza simpozionul international „Monumentul — Traditie si Viitor”

Timp de cateva zile, intre 28 septembrie si 1 octombrie, capitala Moldovei se va bucura de atentia si expertiza unora dintre cei mai importanti specialisti din tara si din strainatate din domeniul conservarii si restaurarii operelor de patrimoniu istorc.

La acest simpozion international si-au anuntat prezenta membri ai Academiei Romane, specialisti din cadrul Ministerului Culturii, membri ai Uniunii Nationale a Restauratorilor Monumentelor Istorice din Romania, membri ai lnstitutului National al Patrimoniului, dar si specialisti de talie internationala din strainatate din domeniul conservarii si restaurarii monumentelor istorice.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info