libris.ro

Bolsevism marca (Ne)Adevarul: cine nu e cu noi, este impotriva noastra, deci merita pumni in gura

Bolsevism marca (Ne)Adevarul: cine nu e cu noi, este impotriva noastra, deci merita pumni in gura

Bolsevism marca (Ne)Adevarul: cine nu e cu noi, este impotriva noastra, deci merita pumni in gura

Pe langa exemplele clare de cenzura instituite de catre cei de la (Ne)Adevarul si devoalate uneori chiar de catre fosti angajati ai publicatiei (vezi cazul jurnalistului Mircea Barbu), iata ca redactorul-șef adjunct al lor, Liviu Avram, ar vrea mai nou sa treaca la niste masuri mai „ferme”, de tipul celor aplicate de catre sociologul Mirel Palada senatorului  Mihai Goțiu.

Nemultumit de faptul ca Stelian Negrea pare a fi schimbat mai nou de o bucata de vreme tabara si critica din ce in ce mai intens DNA-ul si lipsa de eficienta a Lulutei &comp., redactorul-șef adjunct de la Adevărul, Liviu Avram, mai avea putin si-i aplica o corectie fizica pentru a-l readuce pe „calea cea buna” a propagandei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Cum sa spui ca Luluta orbecăie? Pai sa jignesti in asemenea hal ditamai justitia independenta? Asta a fost deja prea mult pentru halebardierul Liviu Avram.

Bolsevism marca (Ne)Adevarul: cine nu e cu noi, este impotriva noastra, deci merita pumni in gura

Jurnalistul Dan Andronic relateaza pe blogul sau si el situatia din studioul celor de la Realitatea TV, acolo unde la putin timp de la incidentul de la B1 TV, se putea repeta din nou un meci de tipul Palada-Goţiu:

“Scena caftului dintre Mihai Goțiu și Mirel Palada se putea repeta ieri seară la Realitatea TV. Sau cel puțin așa susține Stelian Negrea într-o postare pe FB. Care a fost amenințat de Liviu Avram, redactor-șef adjunct la “Adevărul”.

Dupa incidentul de aseara de dupa emisiunea Jocuri de putere cu Rares Bogdan Liviu Avram, redactorul sef adjunct de la Adevarul, alege sa o dea in gluma si in diverse si evident sa minta prin omisiune.

Ca el a facut o gluma, ca nu i-am lasat sa vorbeasca si culmineaza sa se victizeze cu nu stiu ce i-as fi spus in parcare.

Ca tot avea inca lavaliera pe el sa le ceara celor de la Realitatea tv inregistrarea celor afirmate de el si daca nu e indeajuns sa intrebam si pe altcineva din studio care era foarte aproape de noi si care mi-a spus, dupa terminarea emisiunii, sa-l las in pace, sa nu-l bag in seama pe Liviu Avram.

Nu stiu cum de adevarul ca DNA orbecaie in jurul lui Liviu Dragnea ii tranforma pe unii din tabra proDNA sa devina niste orci de tip Antena 3 si sa nu mai accepte opinii critice la DNA insa riscam sa cocolosim DNA pana intr-acolo incat se va autodistruge cu autosuficienta uitandu-se gales in oglinda si in gura celor care o acopera doar cu opinii dulci.

Asa ca o sa tot repet acest lucru fara sa parasesc tabara luptei anticoruptie. Imi iau un scaun mai in spate.

A, si in parcare l-am intrebat pe Liviu Avram daca tot asa baga pumnul in gura celor de la Adevarul, daca le predica tot intoleranta fata de opinii contrare ce pot fi gresite.„,  a scris Stelian Negrea pe contul sau de Facebook

De cealalta parte, iata ce spune Liviu Avram dupa incidentul de la Realitatea TV:

„Băi, Stelică, da’ mai lasă și tu oamenii să vorbească. Pe bune că îmi venea să fac ca Palada”. Asta i-am spus, cuvânt cu cuvânt, lui Stelian Negrea aseară, după emisiune. Toți din platou au râs, numai el s-a crizat mai să cheme SMURD-ul.”, a postat Liviu Avram pe contul sau de Facebook

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info