libris.ro

Sorina Matei sare la beregata Laurei Codruței Kovesi: „#NuMaiMinţi: Nu se pupă nimic cu nimic.”

Sorina Matei sare la beregata Laurei Codruței Kovesi: „#NuMaiMinţi: Nu se pupă nimic cu nimic.”

Sorina Matei sare la beregata Laurei Codruței Kovesi: „#NuMaiMinţi: Nu se pupă nimic cu nimic.”

Pana nu demult unul dintre stalpii importanti pe care se sprijinea imaginea DNA si a Codrutei Kovesi, iata ca jurnalista Sorina Matei ne surprinde in sfarsit, avand o reactie deosebit de dura legata de anumite aspecte observate de-a lungul timpului in interviurile publice pe care sefa DNA-ului le-a acordat in ultimii doi ani.

Am observat în ultimii 2 ani că la doamna Kovesi niciodată nu se pupă numărul de dosare despre care vorbeşte în interviuri. Întâi am zis că poate n-am auzit eu bine, apoi am zis că poate mi se pare, ulterior am luat-o la verificat că problema pe cât e de deranjantă pe atât este de importantă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Cert este că niciodată în interviuri oferite în aceeaşi zi, aceleaşi perioade sau la diferenţe foarte scurte de timp la doamna Kovesi nu se pupă numărul de dosare. Iar în general, cifrele ori cresc exponenţial ca Făt Frumos ori scad brusc în ritm galopant.

Iată un mic exemplu:
– L.C.Kovesi/Europa FM/6 Septembrie 2017: “Noi în acest moment avem peste 6300 de dosare”

– L.C.Kovesi/Europa FM/25 Septembrie 2017:”Avem peste 10.000 de dosare de gestionat”

Ulterior am văzut că problema persistă. Şi e gravă. Mereu, în cifre, pe care le adoră- că sunt un criteriu obiectiv- e o varză totală. Nu se pupă nimic cu nimic. Uneori nu se pupă nici numărul de procurori, alteori nu se pupă nici numărul de poliţişti şi multe altele.

Toţi şi toate scad cu sutele şi cresc cu miile. Ştiţi cum unii oameni mint aşa, de chichi, fără niciun scop, doar pentru că nu se pot abţine şi cred că nimeni nu-i poate verifica? Aşa şi aici. Nu putea să rămână astăzi la cifra de fix acum 2 săptămâni, de 6300 de dosare în lucru, că oricum nu remarca nimeni şi nu aceasta era tema zilei?

Nu, a simţit cumva nevoia să mai umfle puţin.
Aşa se face că, potrivit chiar declaraţiilor oficiale ale doamnei Kovesi, în 19 zile, deci două săptămâni jumătate, în DNA, au apărut brusc şi din senin nu mai puţin de 3700 de dosare în plus.

Aşadar, s-au înregistrat în DNA peste 194 de dosare în fiecare zi cu tot cu sâmbete şi duminici.Mai bine de 8 dosare pe oră și mai bine de un dosar înregistrat la 7 minute punând la socoteală evident şi nopţile!!!

Cum se poate aşa ceva? Nimeni nu ştie pentru că aşa ceva pur şi simplu nu există. Nu ştie şi nu înţelege absolut nimeni decât doamna Kovesi, procurorul şef al DNA.

#NuMaiMinţi„,  a scris jurnalista Sorina Matei pe contul sau de Facebook

Nota noastra: Nu vrem s-o scuzam cu nimic pe Laura Codruta Kovesi, insa intuim ca problema aceasta ridicata de jurnalista Sorina Matei cu privire la sefa DNA isi poate avea de fapt originile intr-o „deformare profesionala”, doamna Kovesi fiind mai degraba obisnuita sa numere mingile de baschet decat dosarele facute pe genunchi.  

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info